ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίπλαρος VS Χαραλαμπίδου - Σύγχυση με τα 6 ψηφοδέλτια των εκλογών

Επεμβαίνει παντού η βουλευτής του ΑΚΕΛ - Ηχηρές προσθήκες ετοιμάζει το ΕΛΑΜ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΡΕΝΑ ΧΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ δημιουργεί συνεχώς προβλήματα τόσο στο κόμμα της όσο και στα άλλα με τις παρεμβάσεις της σε όλα τα μέτωπα και κυρίως σε όλα τα θέματα που τίθενται προς συζήτηση. Κάτι σαν τον νεωκόρο στον Ναό της Δημοκρατίας, που αναμειγνύεται σε όλα, από το έργο του ιερέα έως και αυτά των εκκλησιαστικών επιτρόπων, ενίοτε και με άκομψο και δραστικό τρόπο… Προφανώς, προκαλεί αναστάτωση και προβληματισμό, αλλά το μεν ΑΚΕΛ δεν έχει και πολλά περιθώρια αντίδρασης αφού η Ειρήνη Χ. διαθέτει έρεισμα στην κοινωνία και τέτοιες εποχές που ψάχνουν με το κερί τους ψηφοφόρους «δεν τους παίρνει», κατά την έκφραση του συρμού, να της εναντιωθούν, ενώ οι βουλευτές άλλων κομμάτων μεμψιμοιρούν παρασκηνιακά αλλά φοβούνται την δημόσια μουρμούρα της.

Όχημα της η Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου ως Πρόεδρος εγγράφει θέματα προς συζήτηση που ανήκουν κατά τον κανονισμό της Βουλής σε άλλες επιτροπές του Κοινοβουλίου. Ετοιμόλογη γαρ, αλλά και οι αντιδράσεις της στις επισημάνσεις ότι αναμειγνύεται παντού, είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικές για τους συναδέλφους της, αφού τους επισημαίνει σε κάθε περίπτωση ότι όλα τα θέματα εμπίπτουν στα ανθρώπινα δικαιώματα… Η δε κατάθεση νομοσχεδίου για τροποποίηση του Συντάγματος και κατάργηση του επονομαζόμενου ανέλεγκτου του Γενικού Εισαγγελέα, με την υπογραφή 9 βουλευτών, όλων των κομμάτων, προκάλεσε αναταραχή στις ηγεσίες, που διαβλέπουν ότι η Ρένα μας τους διαλύει την κομματική πειθαρχία και συνοχή. Η επαναλαμβανόμενη δε, δίκην γραμμοφώνου, ατάκα της Ρένας Χα. «εμείς οι 9» προκαλεί αντιπερισπασμό και πονοκεφάλους, αφού συμπεριφέρεται σαν ηγέτης διακομματικής ομάδας.

ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ της Ειρήνης Χ. και οι ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ θεμάτων από άλλες Επιτροπές, οδήγησαν τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ, στον δρόμο της ανοικτής σύγκρουσης με την Ρένα Χα. αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με την οποία την καλεί να βάλει σε τάξη την άλλοτε κολλητή της φίλη. Ήδη η επιστολή συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην σύσκεψη αρχηγών των κομμάτων, όπου έγινε μια επιδερμική προσέγγιση λόγω των πολλών θεμάτων που απασχολούσαν το σώμα την συγκεκριμένη μέρα Ολομέλειας (ξενύχτησαν μέχρι τις 2 το πρωί). Ωστόσο, εντός των ημερών αναμένεται η Πρόεδρος της Βουλής να καλέσει την Ρένα Χα., προφανώς όχι για να πουν τα δικά τους γυναικεία και άλλα θέματα, αλλά για να της ΕΦΙΣΤΗΣΕΙ την προσοχή για την υποκλοπή θεμάτων και εν γένει για τα παράπονα που διατυπώνονται καθημερινά από τους συναδέλφους της, Προέδρους άλλων επιτροπών… Όπως πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ είναι και στο ΑΚΕΛ από την επιστολή Δίπλαρου, τον οποίο θα στηρίξουν στην προκειμένη περίπτωση ανυπερθέτως και περιμένουν την δράση της Αννίτας Δ. για να κάνουν και αυτοί την σχετική ΚΑΤΣΑΔΑ στο απολωλός πρόβατο (αν και χθες ήταν η Κυριακή του Ασώτου δύσκολα θα σφάξουν τον μόσχο τον μισευτό για την Ρένα Χα).

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΚΕΛ Η ΡΕΝΑ ΧΑ

Ωσάν και η Ρένα Χα. θα συγκινηθεί ή και θα αλλάξει ρότα. Α, μπα. Μάλλον θα βρει ευκαιρία να εξαπολύσει επιθέσεις κατά πάντων, με τις συνήθεις εκφράσεις και φωνασκίες της, ότι επιχειρούν να την ΦΙΜΩΣΟΥΝ και να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα. Εξάλλου, με την λήξη της θητείας της η Ρένα Χα. θα ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ από το ΑΚΕΛ, προς ανακούφιση φυσικά και της ηγεσίας των κόκκινων (ακούγεται ότι είναι και μέρος της προσευχής του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) και θα τραβήξει προς άλλα μέρη που την περιμένουν με ανοικτές αγκάλες. Μάλιστα ετοιμάζει και χορωδία (ορχήστρα έχει στο σπίτι της αφού ο σύζυγος της είναι καταπληκτικός μουσικός) η οποία θα την συνοδεύει στο άσμα που θα άδει και σαν άλλη ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ θα αναφωνεί «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια / αρρωστημένους και αγρίμια / τώρα φεύγω». Τα χάπια μου τα ΕΙΡΗΝικά…

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΓΧΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

Όλα τα κακά κι ο λύκος κατά την λαϊκή έκφραση της θυμοσοφίας. Τελικά η επισήμανση μας προ καιρού ότι οι διπλές εκλογές αποτελούν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΚΗΣ, επιβεβαιώνεται και προκαλεί προβληματισμό, ανησυχία και σωρό προβλημάτων στα βασανισμένα κόμματα Δεν φτάνει που ψάχνουν άτομα να βάλουν στα ψηφοδέλτια και δεν βρίσκουν (για να καταρτιστεί το σύνολο της κομματικής εκπροσώπησης για διεκδίκηση όλων των διαθέσιμων αξιωμάτων, χρειάζονται 250 άτομα), προσπαθούν να καλύψουν τις τρύπες των ΑΣΤΟΧΙΩΝ και λοιπών εσωκομματικών αναταραχών με αντάρτες και άλλους, έχουν και επιπρόσθετο πονοκέφαλο, μάλλον με ιλίγγους προσομοιάζει, με τα 6 ψηφοδέλτια που θα δοθούν στους πολίτες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όσοι μας παρακολουθούν θα θυμούνται ότι το γράψαμε σε ανύποπτο χρόνο θα είναι ΒΑΣΑΝΟ για τους ψηφοφόρους, οι οποίοι ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ στα προβλήματα της καθημερινότητας δεν αντιλήφθηκαν την περιπέτεια τους την μέρα των διπλών εκλογών.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Τρομοκρατημένοι και ζαλισμένοι οι κομματικοί μηχανισμοί και οι αξιωματούχοι των κομμάτων προτρέχουν στην εκλογική βάση διαφημίζοντας όχι μόνο τους υποψηφίους αλλά και τον τρόπο ψηφοφορίας. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ηγετικό στέλεχος είμαστε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ, αναφέροντας το χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου κυρία τους ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ γιατί προτίμησαν να στηρίξουν στις εκλογές για την θέση του Δημάρχου άλλο από τον ημέτερο του. Στις διαμαρτυρίες της και μέχρι να βρουν άκρη, ο κομματικός ινστρούχτορας ένοιωσε το βάρος των ευθυνών από την έως και ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ της ταυτόχρονης διεξαγωγής των εκλογών, αλλά και των πολλών αξιωμάτων που θα διαμοιράσουν σύμφωνα με τις πρόνοιες της ούτω καλούμενης μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μετά από την σχετική ανακατωσούρα ο πολιτευτής διαπίστωσε ότι η εν λόγω κυρία αναφερόταν στην στήριξη αντιδημάρχου από το κόμμα. Ουου φανταστήκατε τι θα γίνει την μέρα των εκλογών μπροστά στις κάλπες. «Στην οδό της τρέλας / στον αριθμό μηδέν/ Μ’ άφησες μονάχο/ οι πίκρες να με καίν» που άδει περιπαθώς ο παμμέγιστος ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΙΔΗΣ, ε, κάπως έτσι και στις 9 Ιουνίου. Καλά ρε δεν μπορείτε να κάνετε μια δουλειά νούσιμη , συσταρισμένη και χωρίς να ταλαιπωρείται τον κόσμο. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.

ΗΧΗΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Α, πρέπει να αυξήσουμε την παραγωγή των μαύρων χαπιών γιατί θα χρειαστούν πολλοί οσονούπω. Όπως πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ επονομαζόμενος και πάνθηρας το ΕΛΑΜ βρίσκεται σε συζητήσεις με ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΕΣ προσωπικότητες της κοινωνίας για να ενταχθούν στο ΕΥΡΩψηφοδέλτιο. Αν δε ευοδωθούν οι κινήσεις θα ακουστούν ΜΠΑΜ που θα τρομάξουν αρκετούς και κυρίως θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους. Τα πρόσωπα - εκπλήξεις θα προσδώσουν περαιτέρω ΔΥΝΑΜΙΚΗ στο ΕΛΑΜ και κυρίως θα το προχωρήσουν αρκετά βήματα στην ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ του στο πολιτικό σκηνικό, προβάλλοντας το ως ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. Πέραν της δυναμικής που αποκτά στην κοινωνία, με τους εν λόγω υποψηφίους στο Ευρωψηφοδέλτιο, θα προσθέσει στο πουγκί του και δεκάδες άλλους που προβληματίζονταν για το Εθνικιστικό κόμμα, αλλά με την επικύρωση τέτοιας εμβέλειας προσωπικοτήτων, θα αποτινάξει όλα τα βάρη που του προσθέτουν στους ώμους. Οι ανακοινώσεις για το Ευρωψηφοδέλτιο θα γίνουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και ετοιμαστείτε για άγχη, διασωληνώσεις και άλλου είδους ιατρικές πράξεις.

ΥΓ: Μα οι ευαισθητούληδες, οι φωνασκούντες για χουλιγκανισμούς και λοιπές κοινωνικές αναταραχές δεν ΕΝΧΟΛΗΘΗΚΑΝ από τις σκηνές με τα ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μεταξύ Σύρων στην Πάφο; Αν ήταν οπαδοί σε γήπεδα θα συγκαλούνταν 30 συσκέψεις, συζητήσεις στην Βουλή και όλοι θα περιφέρονταν στα τηλεοπτικά κανάλια να εκφράσουν τον θυμό τους. Τώρα σιωπή λες και είναι σε άλλο κράτος που γίνονται. Μην ξυπνήσουμε κάποια μέρα και η εισβολή γίνει εκ των έσω χωρίς να το πάρουμε πρέφα. Και τότε θα συνέλθει εκτάκτως και η περισπούδαστη Επιτροπή δημοσιογραφικής δεοντολογίας για να μας κατσαδιάσει ότι παραβαίνουμε τους κανόνες που μιλάμε για εισβολή των Σύρων. Α, και το μεταναστευτικό δεν θα λυθεί ΠΟΤΕ εφόσον δεν γίνει διευθέτηση να ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ οι παράνομοι Σύροι.

ΥΓ: Είδατε ότι αν φορέσεις κόκκινη φανέλα επηρεάζεσαι; Έτσι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επηρεασμένος από την ποδοσφαιρική του δράση, ενδεδυμένος τα κόκκινα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ υποστηρίζει και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Προς τέρψη όλων των απανταχού γαύρων του Κυπριστάν με προεξάρχοντες τα αδέλφια Παπαδόπουλου (Βίκτωρα- Μιχάλη), τον Κυριακίδη του ΑΝΤ1, Πανίκο Θεοδοσίου, Μιχαλάκη Ραφαήλ και άλλους.

ΥΓ: Αγαπητοί ΣΙΓΜιΑίοι μην αναιρείτε την προσπάθειας σας παρασυρόμενοι από επιτήδειους δικηγόρους και άλλους που θέλουν να κάνουν το σόου τους στα κανάλια. Οι εύηχες λέξεις ΜΙΖΕΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ πρέπει να τεκμηριώνονται όταν αναφέρονται διαφορετικά γίνεστε βαποράκια ψευδών και λοιπών φληναφημάτων. Ιδιαίτερα όταν η αναφορά σας γίνεται σε θέματα άμυνας χρειάζεται να μην ενδίδετε στις σειρήνες… πανεύκολα. Αυτοί εξαφανίζονται και σ’ εσάς μένει η τάτσα της ανυποληψίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση