ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην βουλευτές ΔΗΣΥ στον κατάλογο ΕΛΑΜ - Κ. Ευσταθίου στηρίζει Κυνηγούς

Επιστράτευσαν Νίκαρο - συναντιέται στην Αθήνα με Αννίτα για να αποτρέψουν Πελεκάνο - Οι διαρροές αντικαθεστωτικών ΕΔΕΚιτών συνεχίζονται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΚΥΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΜ - ΝΙΚΑΡΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ

• ΡΙΦΙΦΙ ΕΛΑΜ στην Πινδάρου προκαλεί αναστάτωση στην γαλάζια πολυκατοικία αφού αρκετοί Συναγερμικοί προσχωρούν στο κόμμα των Εθνικιστών του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, χωρίς να μπορεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ να τους αποτρέψει. Κλασικό παράδειγμα η ΒΟΜΒΑ που εξερράγη χθες, με την επιθυμία του τέως Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ, ότι θα συμπαραταχθεί με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στις Ευρωεκλογές. Προφανώς και η δημοσιοποίηση της πρόθεσης Πελεκάνου προκάλεσε σάλο στον πολιτικό κόσμο, αλλά δεν εξεπλάγησαν και οι αναγνώστες μας, καθώς τους προϊδεάζαμε εδώ και δεκαπενθήμερο περί της βόμβας που κατασκευαζόταν σε εργαστήρια και θα έμπαινε στην γαλάζια πολυκατοικία.

• Ωστόσο, όπως λέγεται και στην ποδοσφαιρική αργκό, αν δεν μπει υπογραφή στα συμβόλαια, η μεταγραφή δεν μπορεί να ανακοινωθεί επισήμως, έτσι και στην προκειμένη θα αναμένουμε την οριστική απόφαση Πελεκάνου, αφού τις τελευταίες ώρες δέχεται μπαράζ πιέσεων για να ανακαλέσει την πρόθεση του για να βγάλει την γαλάζια φανέλα και να φορέσει την ΕΛΑΜίτικη. Οι πιέσεις άρχισαν από χθες το πρωί όταν πληροφορήθηκαν στην γαλάζια πολυκατοικία περί των προθέσεων Πελεκάνου, ο οποίος δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ζήτησε από το πολιτικό του παιδί ΜαΠε, να το ξανασκεφτεί και να πάει καμία βδομάδα στην Αθήνα για ξεκούραση, ώστε μακριά απ’ όλους να τακτοποιήσει τις σκέψεις του. Η απάντηση Πελεκάνου στον μπαμπά ΝΙΚΑΡΟ είναι ότι θα ανοίξει τα φτερά του λόγω αυτών που περνούσε στο ΔΗΣΥ.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΙΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΗΣΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΝΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

• Ακολούθησε κυριολεκτικά ΜΠΑΡΑΖ πιέσεων από τους πάντες-λέγεται ότι και ο καφετζής της Πινδάρου τον πήρε για να τον μεταπείσει - ενώ κατά σειρά επικοινώνησαν μαζί του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ευθύμιος Δίπλαρος, αλλά και σύσσωμη η ηγεσία του κόμματος. Μάλιστα η ΞΥΠ σας ενημερώνει ότι η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ (χμ, τέτοιες είναι που δίνουν σασπένς στο πολιτικό παρασκήνιο) της παρουσίας της Προέδρου της Βουλής - ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Αθήνα για συνέδριο της Βουλής των Ελλήνων θα δώσει την ευκαιρία για συνάντηση των δυο σε κάποια καφετέρια των Αθηνών, εκεί όπου το περιβάλλον σε εμπνέει για φιλοσοφικές συζητήσεις, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η Προσπάθεια της Προέδρου του ΔΗΣΥ θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που θα καταβληθεί από το κόμμα της δεξιάς, για να αλλάξει γνώμη ο Πελεκάνος και όπως επιτάσσει η πολιτική πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις θα δοθούν και οι κατάλληλες υποσχέσεις περί ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ και άλλων τινών. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο Πελεκάνος θα επιστρέψει στο Κυπριστάν ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΜ - ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΣΥ

• Να σημειώσουμε και κάποιες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο που προηγήθηκε, όπως το περιγράφει ο μαυροφορεμένος πράκτορας της ΞΥΠ (κρατούσε την βόμβα και την περιέφερε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι που την πήραν άλλοι…). Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ προσέγγισε ο ίδιος το ΕΛΑΜ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του κόμματος ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ, ο οποίος περιστοιχιζόταν και από ηγετικά στελέχη του κόμματος, 3 συνολικά φορές, ενώ η ένταξη του στο κόμμα θα γίνει ως κανονικό μέλος και αφού ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ προηγουμένως από τον ΔΗΣΥ. Πάντως, στις συναντήσεις με τους ΕΛΑΜίτες ΠΡΟΒΑΡΕ την μαύρη μπλούζα και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αντέξει τις πιέσεις, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευση του, έως και ΑΠΕΧΘΕΙΑ για όσα διαδραματίζονται στον ΔΗΣΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Στο δε ΕΛΑΜ όπως μας πληροφόρησε ο μαυροφορεμένος πράκτορας της ΞΥΠ, αν και επιθυμούν ΔΙΑΚΑΩΣ την μεταγραφή Πελεκάνου δεν θα χρειαστεί να βάψουν την ενδυμασία τους -όπως λέγεται στην καθομιλουμένη- αφού φοράνε τα μαύρα. Στην λίστα του ΕΛΑΜ υπάρχουν ακόμη δυο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΔΗΣΥ, με τους οποίους έγιναν προκαταρκτικές διαβουλεύσεις και απομένει στο κόμμα να αποφασίσει αν επιθυμεί να τους εντάξει στο Ευρωψηφοδέλτιο. Μάλιστα οι εν λόγω πρώην - και από τους πλέον δραστήριους βουλευτές του ΔΗΣΥ (ένας εξ αυτών υπήρξε και Υπουργός) - δεν έχουν απαιτήσεις, ούτε και πιέζουν την ηγεσία του ΕΛΑΜ, αντίθετα δηλώνουν έτοιμοι να στρατευτούν στην μάχη για την Ευρωβουλή.

ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

• Ακόμη στο ΕΛΑΜ κατέληξαν στην γυναίκα που θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο και θα είναι στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματος, ΠΡΏΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ που θα δώσει και αισθητική στο ψηφοδέλτιο. Σ’ αυτό τον ΚΥΚΕΩΝΑ ξεχάσαμε και την αναφορά στην πραγματική - για πολλούς - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ, που είναι ο τέως Χρηματοοικονομικός Επίτροπος ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, που κυριολεκτικά ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ του ΕΛΑΜ και το παρουσίασε στην κοινωνία στις πραγματικές του διαστάσεις. Ο Παυλάρας ήταν ο σύμβουλος-συμπαραστάτης και κυριολεκτικά καθοδηγητής των βουλευτών, οι οποίοι κατέφευγαν κοντά του για να λύσουν τις απορίες και τα προβλήματα τους, ενώ με τις αποφάσεις του προστάτευσε αρκετούς βασανισμένους πολίτες από την ΛΑΙΛΑΠΑ των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, σώζοντας κυριολεκτικά τα σπίτια τους. Η δε κορυφαία απόφαση του για επιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες, λόγω παράνομων χρεώσεων ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΤΑΝ από όλους τους βουλευτές-κόμματα και προφανώς δεν μπορεί τώρα να ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Οι άλλοι υποψήφιοι του κόμματος που τρέχουν ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ εδώ και τριετία για τις Ευρωεκλογές και είναι επιφανή-ηγετικά στελέχη του ΕΛΑΜ είναι οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι πολιτικοί, ΓΕΑΔΗΣ ΓΕΑΔΗ - ΠΟΛΥΣ ΑΝΩΓΥΡΙΑΤΗΣ - ΛΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ

• Α, να μην ξεχάσουμε και τον ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ του ΕΛΑΜ, που παραμένει το ΑΚΕΛ. Και προς τούτο σήμερα θα διοργανώσει πορεία κατά της ακροδεξιάς-αντιρατσισμού, με συνθήματα προφανώς κατά των Εθνικιστών. Εξάλλου, όσο κι αν φαίνεται ΟΞΥΜΩΡΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι υπόλοιποι της ηγεσίας προσδοκούν να μεγαλώσει το ΕΛΑΜ, πιστεύοντας ότι δεν επηρεάζονται ποσώς οι ίδιοι, αλλά ΜΟΝΟ οι αντίπαλοι τους. Μπορεί να μην το ομολογούν, αλλά φαίνεται ότι το ΕΛΑΜ είναι κάτι σαν τον ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ τους. Όπως η παντρεμένη σύζυγος που ερωτεύεται τον αδελφό του συζύγου. Α και για την σημερινή συγκέντρωση (καλά γιατί τόσες κόκκινες εκδηλώσεις την ίδια μέρα;) των κοινωνικών δυνάμεων ή ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΩΝ και άλλων, που θα ενταχθούν στο ΑΚΕΛ, προσομοιάζουν αυτοί, με εξωσυζυγικό δεσμό που προκαλεί προβλήματα στο γάμο χωρίς να προσφέρει κάτι πιο ερωτικό απ’ ότι η γυναίκα... Τα χάπια μου ρε τα κοκκινόμαυρα με έκδοχα, όπως μαυρογιαννίτιδα-ελαμίτιδα.

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στήριξη προς το Κόμμα Ενωμένων Κυνηγών θα παράσχει ο μεμονωμένος σοσιαλιστής βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο οποίος θα δώσει αρκετές ΕΔΕΚίτικες ψήφους στο ΚΕΚ. Ήδη εξέφρασε δημοσίως την πρόθεση του και οσονούπω θα αποτυπωθεί και σε αντίστοιχη παρουσία σε συγκεντρώσεις των κυνηγών. Μαζί με τον Κωστή Ευσταθίου ρίχνουν ΒΟΛΕΣ στον στόχο, που λέγεται ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και η ΑΙΧΜΗ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, η οποία και συμπορεύεται με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. Με υποψήφιο τον πρώην Αντιδήμαρχο Λάρνακας ΠΕΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ο οποίος κατέρχεται στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας Οικολόγοι-ΑΙΧΜΗ. Αν και ο Παπαδάκης ΤΡΟΜΑΞΕ από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Προέδρου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ, στην Εζεκία Παπαϊωάννου όπου συναντήθηκε με ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αφού οι ΑΙΧΜΗροί την προσομοιάζουν με αντίστοιχη στην αυλή του Αρταξέρξη.

• Πάντως ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, όπως ονομάζουν τον εαυτό τους όσοι διαγράφηκαν, αποχώρησαν, διαφώνησαν με τον Σιζόπουλο και το καθεστώς του, όπως ονομάζουν το κονκλάβιο των ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ-ΓΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, θα ψηφίσουν οπωσδήποτε ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ενώ προφανώς δεν θα πάνε συντεταγμένα προς ένα κόμμα. Το σύνθημα είναι ψηφίστε όποιο θέλετε αλλά ΟΧΙ ΕΔΕΚ για να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο Σιζό ελπίζοντας ότι αν ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΟΥΝ τα ποσοστά των σοσιαλιστών θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ σε παραίτηση ή θα δώσει το δακτυλίδι σε άλλο που περιμένει. Α, μπα. Σιζόπουλος είναι αυτός…

• ΥΓ: Τι να σας κάνει άλλο αυτό το παιδί. Κι εσείς ασχολείστε με πελεκάνους, χτίστες και παπάδες. Σας έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ αλλά δεν του δίνεται σημασία. Ε, μα εφκάλετε του την ψυσιή του με την αδιαφορία σας ΜΜΕ-κόμματα-πολιτικοί. Τώρα δε που φτιάχτηκε και το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ θα μπορεί να κάνει μονοήμερα και διήμερα ταξίδια ανά πάσα την υφήλιο επί εβδομαδιαίας βάσης. Τελικά το κουσούρι του Υπουργού Εξωτερικών, και του διπλωμάτη δεν κόβεται κι εύκολα. Όπως είπαμε και τις προάλλες ο Χριστοδουλίδης είναι παικταράς εξωτερικού. Στα εκτός έδρας δεν χάνει, αλλά οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι είναι πάντα απαιτητικοί. Ιδιαίτερα αν οι παίκτες του στην ομάδα (Υπουργικό Συμβούλιο) είναι όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική αργκό... ΠΑΛΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση