Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Τα κυριότερα σημεία:
Για την ήττα από Απόλλωνα: «Κρατάμε κάποια θετικά απ’ τον αγώνα, κρατάμε την εμφάνιση του β’ μέρους, όμως στο τέλος της ημέρας χάσαμε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι μετά από μία ήττα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2 γκολ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της. Μετά μειώσαμε, στο δεύτερο μέρος ήμασταν εξαιρετικοί, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και στο τέλος χάσαμε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας».
Για την μάχη της Ευρώπης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ειδικά απ’ την στιγμή που η ομάδα που σε κυνηγά είναι το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να ξεκινήσουν οι νίκες να μαζέψουμε βαθμούς για να κρατήσουμε την 4η θέση και να παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Για την Ομόνοια: «Δεν προσεγγίζουμε το παιχνίδι πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για την Ομόνοια. Δεν νομίζω να έρθει και να μην δώσει το παν για να κερδίσει. Είναι μία ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει φέτος και για να το κάνουμε πρέπει να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση του β’ μέρους. Εκτός είναι ο Λουκάσεν και πρέπει να περιμένουμε με τον Μπρούνο και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Για τον Γκολντάρ είναι θέμα χρόνου, έλειπε αρκετό καιρό και χρειάζεται σωστή διαχείριση».


























