ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προβλήματα ξανά σε Facebook και Instagram

Το μήνυμα που βλέπουν πολλοί χρήστες

Έπεσε πάλι το Instagram την Τετάρτη. Πρόβλημα σύνδεσης στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα πολλοί χρήστες, ωστόσο αυτή τη φορά το πρόβλημα δεν φαίνεται γενικευμένο σε όλους τους χρήστες.

Το μήνυμα που βλέπουν πολλοί χρήστες έχει ως εξής: "Sorry, this page isn't available.The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram." (Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι σπασμένος, ή η σελίδα να αφαιρέθηκε. Γυρίστε στο Instagram).

Οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας Facebook (μητρικής του Instagram) είχαν αποδώσει στις αρχές Οκτωβρίου τη διακοπή της λειτουργίας των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger για περίπου έξι ως επτά ώρες σε "προβληματικές αλλαγές ρυθμίσεων" σε δρομολογητές και εξυπηρετητές τους, που έθεσαν εκτός λειτουργίας τα κέντρα δεδομένων τους.

Σημειώνεται ότι προβλήματα παρουσιάζονται και με τη χρήση του Messenger.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH