ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ανεξαρτήτως καταγωγής, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων ή κοινωνικού στάτους του καθενός, αφήνοντας στην άκρη ακόμη και τις διαπολιτισμικές διαφορές ή και την χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει, ως άτομα που μοιραζόμαστε τον ίδιο πλανήτη, οφείλουμε άπαντες ν’ ανανεώσουμε τη σχέση με τη γκλαμουριά, το σόου και τα συναισθήματα που προκαλεί η Β’ φάση και το Β’ γκρουπ!!

Απευθυνόμενοι ευθέως και με όλο το θάρρος προς τους αδελφούς Ασιάτες, από τη Σιγκαπούρη έως το ανατολικό Τιμόρ και από την Ταϊλάνδη μέχρι την Κίνα και την εξωτική Μαλαισία, ζητάμε να καθίσουμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε επιτέλους την αλλαγή διεξαγωγής της Β’ φάσης του Β’ γκρουπ για το πρωτάθλημα που όπως και αυτοί, έτσι και εμείς, λατρεύουμε να παρακολουθούμε.

Θα ήταν σωστό να ξεκαθαρίσουμε ότι στο πλαίσιο του διαλόγου και της συζήτησης, είμαστε απόλυτα έτοιμοι ν’ ακούσουμε ή να μελετήσουμε τις όποιες προτάσεις ή και οι εισηγήσεις, έχουν τ’ αδέλφια μας στην Ασία, καθότι μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς.

Θα ήταν προς πάσα κατεύθυνση θετικό, αν οι Ασιάτες φαν του Β΄ γκρουπ, λάβουν υπόψη την βασική προτεραιότητα των εδώ αδελφών, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη περισσοτέρων κυπρίων ποδοσφαιριστών όπως επίσης και τη διατήρηση ή γιατί όχι και αύξηση των θέσεων εργασίας για τους κύπριους προπονητές.

Ενδεχομένως κιόλας, η παραβίαση ή η όποια απειλή έναντι των δύο αυτών πυλώνων σκέψης, έτσι όπως αναλύθηκαν από σπουδαίους κύπριους παράγοντες- στοχαστές, ν’ αποτελούν κόκκινη γραμμή για όλους εμάς, που ζούμε και βιώνουμε από κοντά τις συγκινήσεις των παιγνιδιών.

Η παρακαταθήκη που άφησαν σημαίνοντες προσωπικότητες του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα διαφυλαχθεί εκ μέρους μας σαν κόρη οφθαλμού.

Επί τούτου, είμαστε σίγουροι ότι οι Ασιάτες αδελφοί δεν θα παραβούν την ιερότητα της σημασίας και θα παραμείνουν προσκολλημένοι στο κοινό στόχο που είναι η αλλαγή της φόρμουλας και συνάμα η αύξηση των κυπρίων παικτών όπως και η εξασφάλιση φαγητού για τις οικογένειες των κυπρίων προπονητών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χημεία των κυπρίων παραγόντων με τους Ασιάτες fan, θα συνεχίζει να εξασφαλίζει την επιτυχία και την εκπλήρωση των στόχων. Καλό θα ήταν πάντοτε από κοινού, να το αλλάξουμε λίγο.

Λίγο… γιατί μας φτύνουν, δεν βρέχει!!!

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή της Κύπρου στις 17 Μαρτίου, 2024

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ