ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνο προπώληση

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα μπούμε σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal, που όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα.
 
Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα διεκδικήσουν οι ομάδες Ομόνοια / Αραράτ και ΑΕΛ στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου και ώρα 20:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.
 
Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση του τελικού συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κίτιον στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.
 
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν, υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας / Αραράτ θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη δυτική κερκίδα.
 
Μόνο με προπώληση τα εισιτήρια
Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι δύο ομάδες παρέλαβαν τα εισιτήρια τους και θα διατεθούν μόνο με προπώληση. Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.
 
Η αγορά του εισιτηρίου θα γίνεται με επιδείξει ταυτότητας και αναγραφής του ονόματος στο εισιτήριο. Για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν εισιτήριο, θα γίνεται ταυτοποίηση πριν εισέλθουν στο γήπεδο.
 
www.cfa.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση