ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: Ξεκαθαρίζει για Κατσαρό

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αραδίππου για τη λύση της συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής για τη λύση της συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Κατσαρό, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Αναλυτικά:

Για όσους δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να γνωρίζουν και πάντα <παιρνούν> πρός τα έξω τον ευθύ και χειμαρρώδη χαρακτήρα του Προέδρου μας,ο Πρόεδρος μας πολλές φορές έχει δώσει ο ίδιος ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν στόχους για τη δουλειά τους και για την ζωή τους (γιατί πάνω απο όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ).

Ετσι έγινε και με την περίπτωση του Ελλαδίτη Προπονητή κ.Γιάννη Κατσαρού .

Μετά την λύση της Συνεργασίας με τον κ.Ανδρονίκου ο Πρόεδρος μας έδωσε απλόχερα την ευκαιρία στον κ.Γιάννη Κατσαρό να προσπαθήσει να δείξει τις γνώσεις του και τις ικανότητες του ώς Πρώτος Προπονητής.

Τους 4 αυτούς μήνες ο κ.Γιάννης Κατσαρός δούλεψε σκληρά και με επαγγελματισμό και εφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα που χρειαζόταν η ομάδα αρχικά ,όμως με την πάροδο του χρόνου λόγω της μεγάλης πίεσης (που δημιουργήθηκε απο την υψηλή ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας ,οπως και απο το <ειδικό βάρος της ιστορίας και της φανέλλας του Ερμή μας)ήρθε η φθορά με αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα σε κρίσιμα μάτς.

Έπρεπε λοιπόν να αλλάξει κάτι για το καλό της ομάδας.Ετσι σε χθεσινοβραδυνή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου μας και του κ.Γιάννη Κατσαρού αποφασίσθηκε η λύση της εν λόγω συνεργασίας.

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας ο κ.Κατσαρός μας μεταβίβασε τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο μας για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο κ.Κατσαρός έφυγε σαν ένας καλός φίλος απο την Ομάδα μας και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες.

Εις το επανιδείν.

Απο αύριο ξεκινάει μια νέα ημέρα για την ομάδα μας με την έλευση του νέου μας Προπονητή.

Η επιτυχία του και η άνοδος της ομάδας μας ειναι μονόδρομος και θα στηριχθεί καθημερινά απο όλους μας 100%

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ