ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γήπεδο Αραδίππου: Στον πάγο μέχρι τις εκλογές!

Αυτό αποφασίστηκε

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Αραδίππου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους αντιπροσώπους του Ερμή και της Ομόνοιας Αραδίππου που αφορά το θέμα της κατεδάφισης του Δημοτικού Σταδίου Αραδίππου. Πιο συγκεκριμένα αυτό που λέχθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πως δεν θα γίνει οποιαδήποτε άμεση ενέργεια για κατεδάφιση του σταδίου πριν από τις εκλογές και το θέμα θα το εξετάσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στη σημερινή συνάντηση οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων εξέφρασαν τις απόψεις τους γύρω από το εν λόγω θέμα και τόνισαν πως για να προχωρήσει η κατεδάφιση του γηπέδου θα πρέπει να υπάρχει άλλο έτοιμο στάδιο εντός των συνόρων του Δήμου που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Ερμή και της Ομόνοιας.

Για αυτό το λόγο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παγώσει το εν λόγω ζήτημα και να μην προχωρήσει σε οποιεσδήποτε ενέργειες για κατεδάφιση του Δημοτικού Σταδίου. Επομένως τα νεότερα θα προκύψουν μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση