ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ψήνεται» επιστροφή σημαντικού παράγοντα στον Ερμή!

Σημαντική μέρα στον Ερμή, βγαίνει το νέο Δ.Σ

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα στον Ερμή, καθώς είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση που θα είναι και εκλογική για να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα της Αραδίππου στο αγωνιστικό κομμάτι δεν ήταν καλή, καθώς ο Ερμής κατά πάσα πιθανότητα θα υποβιβαστεί στην Γ' Κατηγορία. Όμως οι ανθρώποι του διοικητικού συμβούλιου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τον Ερμή ζωντανό, μειώνοντας αισθητά το οικονομικό χρέος κάτι που κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Από εκεί και πέρα σήμερα θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο που η πλειοψηφία του θα αποτελείται από τα μέλη που είναι ήδη στη διοίκηση με κάποιες άλλες προσθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας «ψήνεται» επιστροφή σημαντικού παράγοντα στα διοικητικά της ομάδας της Αραδίππου και αυτός είναι ο πρώην πρόεδρος του Ερμή, Κωνσταντίνος Πίττας, που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου απόψε θα διεκδικήσει θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο. 

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει προσπάθεια να συσταθεί μία ισχυρή διοίκηση με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ερμή, έτσι ώστε να μπορεί να δει τον μέλλον αισιόδοξα.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ