ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κουής: «Όσο υπάρχει ΑΣΙΛ, υπάρχει ελπίδα για τη Λύση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κυριάκος Κουής

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΣΙΛ, του ΑΠΟΕΛ, του Πεζοπορικού και της Ομόνοιας Αραδίππου, Κυριάκος Κουής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον ΑΣΙΛ και τη φετινή του εξαιρετική πορεία, ενώ ο κ. Κυριάκος έκανε και μία μικρή αναδρομή στην καριέρα του.

Τα κυριότερα σημεία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την φετινή πορεία του ΑΣΙΛ. Ο κόσμος της Λύσης αγαπά τον ΑΣΙΛ. Ήταν πολύ ευχάριστο που είχαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο στον τελικό. Όλοι χάρηκαν την επιτυχία της ανόδου και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο ΑΣΙΛ δεν είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας. Με την βοήθεια του Γιώργου Πιρίσιη ο ΑΣΙΛ είναι ακόμα ζωντανός. Είναι ο μόνιμος αιμοδότης της ομάδας και θέλουμε και άλλους να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν την ομάδα για μία αξιοπρεπή πορεία στην δεύτερη κατηγορία και ίσως για άνοδο στην Ά κατηγορία. Ο ΑΣΙΛ την περίοδο 1972 -1973 έπαιξε στην πρώτη κατηγορία για όσους δεν το ξέρουν».

«Είχαμε πολύ καλή ομάδα τότε, εγώ αγωνίστηκα μετά τα γεγονότα. Είχαμε παίκτες από μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Κάποιοι μεγάλοι παίκτες που ήταν μαζί μας και κάποιοι άλλοι αξιόλογοι Λυσιώτες, είχαμε μία ανταγωνιστική ομάδα, πήραμε και άνοδο στην Α’ Κατηγορία».

«Όταν πήραμε το πρωτάθλημα με τον Πεζοπορικό, έγινε μεγάλο πανηγύρι στη Λάρνακα με καμήλες και πολλά άλλα. Όλη η Λάρνακα το χάρηκε το πρωτάθλημα, ήταν μεγάλες στιγμές».

«Έπαιξα και δύο αγώνες με την Εθνική Ανδρών, αγωνίστηκα και με την Εθνική Ελπίδων».

«ΑΣΙΛ σημαίνει Λύση, όσο υπάρχει ΑΣΙΛ υπάρχει ελπίδα για την Λύση, καλώ τον κόσμο ανεξαρτήτου κόμματος να έρθει κοντά στον ΑΣΙΛ. Είμαι και δημοτικός σύμβουλος και με αυτή την ιδιότητα καλώ όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. ΑΣΙΛ σημαίνει Λύση, Λύση σημαίνει ΑΣΙΛ. Μέχρι να φτάσουμε ξανά στο γήπεδο μας στη Λύση, όλοι να μείνουμε μαζί ενωμένοι».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στο ήχητικο.

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση