ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΣΙΛ: Παράπονο για πρόστιμο με ΕΝΠ για παρουσία φιλάθλων

Τα όσα είπε ο τιμ μάνατζερ της προσφυγικής ομάδας στον ΣΠΟΡ FM 95

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε τιμ μάνατζερ του ΑΣΙΛ Λύσης, Σωτήρης Παύλου.

Μεταξύ άλλων έθιξε ένα σοβαρό θέμα που αφορά το μεγάλο πρόστιμο για τα δεδομένα του προσφυγικού σωματείου που δέχθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ για το γεγονός ότι μπήκαν περισσότεροι φίλαθλοι της ΕΝΠ στο γήπεδο πέραν των 25 ατόμων που προβλέπονται μετά την απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων.

Τα όσα είπε:

«Στο παιχνίδι με την ΕΝΠ εντός έδρας, οδηγηθήκαμε στη δικαστική με αιτία ότι μπήκαν περισσότεροι οπαδοί της ΕΝΠ στο γήπεδο και συγκεκριμένα 130 άτομα. Όμως 130 άτομα ήταν όλοι περίπου οι οπαδοί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε προηγούμενο ματς κλείσαμε εντελώς τις εισόδου, όμως σε αυτό τις ανοίξαμε, όντως μπορεί να μπήκαν κάποιοι φίλοι της ΕΝΠ πέραν των 25 που δικαιούνται, όμως από την στιγμή που είδαμε σε άλλα γήπεδα να γίνονται πιο έντονα πράγματα δεν έγινε τίποτε. Εμείς πάμε τώρα να πληρώσουμε ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο (1500 ευρώ), είναι κρίμα σαν σωματείο εμείς να πληρώνουμε για λίγα μόνο άτομα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δει η ομοσπονδία που για ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα και ομάδες προσφυγικές που είναι πιστές στις διατάξεις των κανονισμών».

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση