ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΣΙΛ: Επίσημο για Πυρίσιη και Ευθυμίου

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λύσης

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το 24sports (δες ΕΔΩ) το ΑΣΙΛ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την αποχώρηση του κ. Γιώργου Πυρίσιη και του προπονητή Άγγελου Ευθυμίου.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους του Σωματείου ότι ο κύριος χορηγός του Σωματείου κος Γιώργος Πυρίσιης, αποφάσισε όπως αποχωρήσει προσωρινά από την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εννοείται ότι παραμένει κοντά στο Σωματείο και θα το στηρίζει και θα το βοηθά με όποιους άλλους τρόπους μπορεί.

Ως αποτέλεσμα της αποχώρησης του κου Πυρίσιη, διακόπτεται άμεσα η συνεργασία του Σωματείου με τον προπονητή της ομάδας κ.Άγγελο Ευθυμίου. Ο κος Ευθυμίου ήρθε στην ομάδα προ δύο ετών στα πλαίσια ενός τριετού σχεδιασμού και μετά από την αποχώρηση του κ.Γιώργου αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας.

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ευχάριστα τα όσα αναφέρουμε και γνωρίζουμε ότι το έργο μας ως Διοικητικό Συμβούλιο γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Είμαστε όμως άνθρωποι που μάθαμε στα δύσκολα και γνωρίζοντας την ανάγκη αλλά και υποχρέωση συνέχισης του Σωματείου διαβεβαιώνουμε τα μέλη και φίλους μας ότι θα εργαστούμε σκληρά και θα κρατήσουμε τον ΑΣΙΛ μας ψηλά.

ΥΣ: Το ΔΣ θα επανέλθει με άλλες ανακοινώσεις για τις αναγκαίες ευχαριστίες προς τον φίλο Γιώργο Πυρίσιη για την μακροχρόνια στήριξη του, αλλά και προς τον προπονητή Άγγελο Ευθυμίου για την συνεργασίας μας.

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση