ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάββα: «Θέλω να παραμείνω στον ΑΣΙΛ»

Ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Αρτέμης Σάββα μίλησε στο 24sports

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Δηλώσεις παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Αρτέμης Σάββα ενόψει της φετινής χρονιάς στη Β' Κατηγορία που οδεύει προς το τέλος της, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Λύσης.

Τα όσα μας είπε: 

Αρχικά κόουτς εξήγησε μας λίγο την κατάσταση στην ομάδα και πως είναι να αγωνίζεται στο Α' γκρουπ χωρίς κάποια ουσιαστικά κίνητρα; 

«Ήξερα απο την πρώτη στιγμή πόσο δύσκολο ήταν να αναλάβω την θέση του προπονητή σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα να μην έχει στόχους. Ομως δεν μπορείς να μην αρπάζεις τις ευκαιρίες που έχεις μπροστά σου και να μαθαίνεις από αυτές. Όπως είχα πει και στους ποδοσφαιριστές μου απο την πρώτη μερα, τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Έχω άριστες σχέσεις με τούς ποδοσφαιριστές μας και μαζί θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την χρονιά όσο ανώδυνα γίνεται. Στα πρώτα 3 παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους με ψηλούς στόχους και η πραγματικότητα δεν τα καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε στο βαθμό που θέλαμε αλλα τωρα έχουμε την ευκαιρία μας να τελειώσουμε την χρονιά με ενα νικηφόρο σερί»

Όπως είπες ανέλαβες την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση μετά τη φυγή του κ. Πυρίσιη, πως προχωράει τώρα ο ΑΣΙΛ;

«Όπως αντιλαμβάνεστε μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση της ιστορίας του ΑΣΙΛ αλλά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να συνεχίσουν και να κρατήσουν την σημαία ψηλά καθώς το έχουν πράξει και στο παρελθόν. Φυσικά τα νέα δεδομένα σε διοικητικό επίπεδο επηρεάζεται και η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, λόγω των εξελίξεων δεν συνεχίστηκε όπως όλοι θέλαμε και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε με τα υφιστάμενα δεδομένα. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο πιο ψηλά στον πίνακα γίνεται με ποδοσφαιριστές πού θέλουν και αρπάξουν την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους και να δείξουν επαγγελματισμό τόσο για τον ίδιο το σύλλογο, όσο και για τους φιλάθλους. Φυσικά στόχος είναι να αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.

 

Η ομάδα είναι διαθετημένη να κάνει πρόταση ανανέωσης σε όλους τους παίκτες μας ξεκινώντας φυσικά απο μηδενική βαση και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Όσο αφορά το προπονητικό τιμ ξεκινήσαμε ήδη διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας σε πολύ καλο κλίμα όμως ο καθένας από εμάς πρέπει να δει τα μελλοντικά του πλάνα και στην συνέχεια να πάρει ό,τι για τον καθένα είναι το πιο σωστό. Εγώ απο την πλευρά μου επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα όμως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες εβδομάδες».

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση