ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΣΙΛ: «Για ακόμη μια φορά χάσαμε την έδρα μας...»

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ανακοίνωση από τον ΑΣΙΛ που χάνει για ακόμη μια φορά την έδρα του αφού αρχίζουν άμεσα έργα αντικατάστασης του ταρτάν στο ΓΣΖ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σε μια μη αναμενόμενη και εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη, το Σωματείο μας χάνει για ακόμα μια φορά την έδρα του και είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε για έδρα για τους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε ότι στο ΓΣΖ αρχίζουν άμεσα έργα αντικατάστασης του ταρτάν οπότε δεν μπορούν να διεξάγονται εκεί αγώνες. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία για τα πως και τα γιατί, απλά γιατί αυτά δεν εξυπηρετούν σε τίποτα τη δεδομένη στιγμή. Απλά ξεκαθαρίζουμε ότι: 1. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, τουναντίον ευχαριστούμε το ΓΣΖ και τον ΚΟΑ για τις προσπάθειες που έκαναν να βρουν λύσεις 2. Όντως τα δεδομένα ξεκαθάρισαν την τελευταία στιγμή (μόλις προ ολίγων ημερών) οπότε δεν μας δόθηκε η δυνατότητα των επιλογών.

Έχουμε «ευτυχώς» την ευχέρεια να αγωνιστούμε τους πρώτους 2 εντός μας αγώνες στο ΓΣΖ λόγω του ότι είναι νυχτερινοί και λόγω του ότι τα έργα αρχίζουν τον Οκτώβριο. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι, μόνο ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι σε συνεχής επαφές με στάδια που ικανοποιούν τα κριτήρια της ΚΟΠ και έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε κάτι ανακοινώσιμο.

Ένα Σωματείο που με τις δικές του δυνάμεις έφτιαξε το δικό του γήπεδο στολίδι στη Λύση, που ξανάχτισε το «Γρηγόρης Αυξεντίου» στην προσφυγιά με ελάχιστη βοήθεια, ψάχνει τα τελευταία 6 χρόνια στέγη. Παίξαμε στο ΑΕΚ Αρένα, παίζουμε στο ΓΣΖ, η Ακαδημία μας ταλαιπωρείται σε διάφορα γήπεδα της επαρχίας γιατί οι προσωρινές μας εγκαταστάσεις είναι σε κακή κατάσταση. Έχουμε αρχίσει ενέργειες μέσω του ΚΟΑ και προσπαθούμε να φτιάξουμε τα γήπεδα μας για να έχουμε μια μόνιμη στέγη.

Δεν έχουμε επιλογή, χωρίς γήπεδα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε την αποστολή μας. Δεν ζητούμε κάτι το οποίο δεν δικαιούμαστε, ζητούμε τα αυτονόητα και ελπίζουμε ότι τόσο ο ΚΟΑ όσο και το Κράτος θα σταθούν δίπλα μας. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση