ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσθένους: «Δεν έχει θέμα ο αριθμός των ομάδων, να βοηθήσουν οικονομικά τους μικρούς» (ηχητικό)

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Άρη στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους. Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου της Λεμεσού αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν την ομάδα του

Αναλυτικά:

Για την ομάδα του Άρη: «Δεν μπορείς να πεις ότι τα πράγματα στην δεύτερη κατηγορία είναι έυκολα. Η συνέχεια είναι δύσκολη και το είπαμε εξ αρχής. Εγώ περίμενα θα ήμασταν 6 ομάδες που θα πάλευαν για την άνοδο αλλά τελικά μείναμε τέσσερις».

Για τους φακέλους και τις καταστάσεις στην Β’ κατηγορία: «Η αλήθεια να λέγεται πως η μικρές κατηγορίες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές. Δυσκολεύει και εμάς το έργο μας αφού στην προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε ποδοσφαιριστές να έρθουν σε εμάς δεν θέλουν αυτές τις συνθήκες».

Για την ανακοίνωση της ΚΟΠ με τους ύποπτους φακέλους: «Όταν δεν είναι κάτι από αφορά την ομάδα μου δεν με νοιάζει. Από την στιγμή που βλέπουμε μια ομάδα έχει ένα μικρό προϋπολογισμό με αρκετά τηλεοπτικά είναι λογικό να γίνουν αρκετά για να μπορούν να αντεπεξέλθουν».

Για το θέμα των 16 ομάδων: «Το είπα και θα το πω ξανά. Αν η πλειοψηφία είναι υπέρ, θα είμαι υπέρ. Ότι είναι το καλύτερο για το ποδόσφαιρο μας. Εάν ένα πρωτάθλημα των 16 ομάδων θα είναι συναγωνίσιμο θα είμαι εκεί και θα παλέψω για να γίνει. Εάν βρουν λύση για ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων αλλά με βοήθεια προς τους μικρούς τότε αυτό θέλω εγώ να γίνει. Συμφωνώ με την λογική τι είναι το καλό για το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα. Για μένα το σημαντικό είναι να βρεθεί η λύση που να βοηθούν οικονομικά τους μικρούς για να μπορούμε και εμείς με την σειρά μας να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά».

Για την συνέχεια του στον Άρη: «Είμαι πιο Αρηανός απ' τους Αρηανούς. Εδώ θα είμαι. Αν ποτέ θα φύγω από τον Άρη, να είστε σίγουροι ότι θα ασχοληθώ με μία απο τις "μεγάλες" ομάδες του Κυπριακου ποδοσφαίρου».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Ευτυχώς που ξεκίνησε η διαδικασία. Να ευχαριστήσουμε ξανά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προσπάθειες που έκανε για να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο, που είναι σημαντικό για εμάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X