ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπιλέφσκι: «Μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη!»

Έβγαλε παράπονο ο Λευκορώσος προπονητής

Καλεσμένος σε podcast ήταν ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι. Μεταξύ άλλων, ο Λευκορώσος προπονητής αναφέρθηκε και στις τιμωρίες που δέχτηκε κατά καιρούς.

«Άνοιξα το στόμα μου, θα πάρω αμέσως κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Βλέπουμε Ευρωπαϊκούς αγώνες, υπάρχει διαφορετική διαιτησία. Κάπου μπορείς να κάνεις λάθος, έρχεται ο διαιτητής, σου εξηγεί, σε καθησυχάζει. Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ - κόκκινη! Λέω ότι αυτό είναι λάθος. Πέρυσι πήρα κόκκινη κάρτα επειδή αγκάλιασα τον τέταρτο διαιτητή. Νόμιζε ότι προσπαθούσα να τον πνίξω. Θυμάμαι πώς συμπεριφέρθηκε ο Κλοπ την πρώτη του χρονιά στην Αγγλία. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν κάποιο είδος τρελού. Μπορώ να φανταστώ πώς θα δούλευε τώρα στην Κύπρο. Θα καθόταν στην κερκίδα όλη τη σεζόν!», σημείωσε. 

Αν δέχεται προκλήσεις: «Οι οπαδοί από την κερκίδα φωνάζουν ύβρεις στην οικογένειά μου και θέλουν να πεθάνω από καρκίνο. Αυτό είναι πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο στην Ευρώπη. Σεβασμός, μόνο σεβασμός. Κάποιοι φίλαθλοι μπορεί να μην με συμπαθούν, ας μου φωνάζουν. Αλλά το να ευχηθώ θάνατο στην κόρη μου είναι ήδη κάποιου είδους ανοησία. Πιστεύω ότι πρέπει να παρέμβει η ομοσπονδία». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση