ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος: «Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε, θα προχωρήσουμε»

Οι δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του Άρη

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα κρούσματα στον Άρη: «Δυστυχώς βλέπουμε ότι αυτή η μετάλλαξη είναι πολύ επιθετική όλες οι ομάδες έχουν αντιμετωπίσει κρούσματα δεν αποτελέσαμε εξαίρεση είχαμε 5 κρούσματα καταλόγου Α γι’ αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας μας. Η αλήθεια είναι ότι παραδοσιακά ο Ιανουάριος είναι γεμάτος μήνας οπότε θεωρώ ήταν δύσκολο να γίνει μέσα στον Ιανουάριο, η πραγματικότητα είναι ότι όταν φεύγεις από τα δεδομένα που είχες και προετοίμαζες την ομάδα κατά αυτό τον τρόπο δεν είναι και ότι καλύτερο, υπάρχει το πρωτόκολλο , το παιχνίδι μπήκε ανάμεσα σε διαδοχικά ντέρμπι, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία. Γίνονται καθημερινά τεστ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για τους θετικούς ποδοσφαιριστές κάνουν ατομικές προπονήσεις, μπορεί να αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ανόρθωση αλλά έχουμε τον Εθνικό και έχουμε ήδη πολλές απουσίες. Και με τα παιδιά που έχουν βρεθεί θετικοί και δικαίωμα να έχουν δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι, πρέπει να είναι έτοιμοι. Με βάση το πρωτόκολλο την 10η μέρα αφού κάνει pcr, τότε δικαιούνται, δεν είναι αυτό το θέμα, ακόμη και να είναι στη διάθεση μας θα είναι παίχτες που έκαναν ατομική προπόνηση και δεν θα είναι το ίδιο. Ο Φράγκος έχει τρείς κίτρινες κάρτες και είναι και τα 5 κρούσματα και είναι τρείς που είναι στο Κόπα Άφρικα, είναι πολλές οι απουσίες».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό και αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπρόρσον: «Πριν από μερικά λεπτά ήρθε το πιστοποιητικό εγγραφής του και θα είναι στην διάθεση μας. Το βιογραφικό του αλλά και η ηλικία του τον καθιστούν ως μια σπουδαία μεταγραφή, είναι 25 ετών, αγωνίστηκε στον Champions League, έχει κατακτήσει τίτλους, καλός ποδοσφαιριστής περιμένουμε να δούμε πότε μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως και στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρό μας, γιατί ας μην ξεχνάμε μπορεί να ήταν στην Ευρώπη αλλά η Σουηδία η Σκανδιναβία έχει πολλές διαφορές και ως τρόπος ζωής αλλά και στο ποδόσφαιρό. Ευελπιστούμε ότι ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητά του θα μπορέσει να μας δείξει αυτά για τα οποία τον αποκτήσαμε».

Για άλλες μεταγραφές και άλλες κινήσεις: «Προχωρημένες επαφές, να είναι κάτι τελειωμένο σήμερα αύριο, δεν έχουμε και στο κομμάτι με τις θέσεις είναι αυτό που λέμε καιρό, δεν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο απλά θέλουμε να κάνουμε ενίσχυση με τη προϋπόθεση ότι θα βρούμε ποδοσφαιριστές παρόμοιες με τον Σουηδό, δηλαδή να είναι έτοιμοι, να έπαιζαν με τις ομάδες τους και οι οποίοι εάν αποκτηθούν να μπορέσουν με το καλημέρα να προσφέρουν, υπάρχει απόφαση για ενίσχυση, χωρίς να καθορίζουμε συγκεκριμένες θέσεις, γιατί αν σου έλεγα πριν ότι πάμε για κεντρικό αμυντικό, ενδεχομένως να σκεφτόσουν υπάρχει άμυνα, ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα, αλλά θεωρήσαν επειδή περίπτωση του Φρανς ήταν μια καλή περίπτωση προχωρήσαμε. Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από αυτά που έχουμε θα προχωρήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ