ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπάρχει πρόβλημα» (επίσημη θέση για Σπιλέφσκι)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Θέλουμε να απολογηθούμε στους φίλους της ομάδας μας. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Γνωρίζουμε ότι τους πικράναμε αλλά από την άλλη υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα. Η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση, είναι δεδομένο. Αυτοί οι παίκτες και αυτοί οι προπονητές που χάρισαν χαρές πέρσι και πρόπερσι, είναι οι ίδιοι. Υπάρχει πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται».

Αν μπορεί να επανέλθει ο Άρης: «Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να επανέλθει ο Άρης. Ο χρόνος θα δείξει και το γήπεδο».

Για την αποβολή του Καζού: «Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια, δυστυχώς τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο. Είναι από τα θέματα που πρέπει να λύσουμε».

Αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Το πιο εύκολο είναι να διώξεις τον προπονητή. Στη δική μας την περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χαρίσει πρωτόγνωρες επιτυχίες στον κόσμο του Άρη. Δεν ακολουθούμε την πεπατημένη εμείς. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ: «Θα έχουμε την απουσία του Καζού που αποβλήθηκε. Εκτός θα είναι ο Στρούτσκι, επανέρχεται ο Γιαγκό. Θα περιμένουμε να δούμε πως πάει η κατάσταση των Μουσούντα και Μαγιαμπέλα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση