ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα… σκάει για Σιβού

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία της ιστοσελίδας μας

Σε μία σημαντική προσθήκη προχωρά η Ομόνοια, καθώς η μεταγραφή του Αμντουλάχι Σιβού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, οι νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, που σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Νιγηριανό διεθνή άσο (δες εδώ), αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα να βρίσκεται στην Κύπρο.

Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρας και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι «πράρσινοι» κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να αποσπάσουν την θετική απάντηση του Σιβού.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, η Ομόνοια χρειάστηκε να κάνει την οικονομική υπέρβαση, καθώς όπως μαθαίνουμε του πρόσφερε συμβόλαιο γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Πολύ λιγότερα βέβαια από τις αρχικές του απαιτήσεις, διότι θυμίζουμε ότι για τον Νιγηριανό διεθνή άσο είχε ενδιαφερθεί και το ΑΠΟΕΛ, αλλά πριν από ένα μήνα ζητούσε κάτι περισσότερο από 400 χιλιάδες ευρώ.

Είναι λογικό να μειώσει τις απαιτήσεις του, από την στιγμή που είναι ελεύθερος και δεν βρήκε τα λεφτά που ζητούσε αρχικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X