ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στο τραπέζι...Σιβού

Μια από τις βασικές υποψηφιότητες για τη θέση του χαφ

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Νωρίτερα στο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι εντός της ημέρας θα προκύψει ανακοίνωση για παίκτη. Το γράψαμε και το ξανά γράψαμε μπορεί να είναι χαφ, θέλουν μάλλον εξτρέμ αλλά ότι τους κάτσει και το θεωρήσουν must, θα προχωρήσουν. Χαφ, εξτρέμ… οι πληροφορίες που λεν ότι ο Σιβού εξετάζεται και μάλιστα σοβαρά από τους αρμοδίους ολοένα και φουντώνουν.

27 ετών πια ο παικταράς, από τις 4 Αυγούστου είναι άνεργος συνεπώς όποια ομάδα γουστάρει να τον βάλει στο ρόστερ έχει το δικαίωμα να το κάνει μέχρι αύριο. Τελευταία φορά που έπαιξε μπάλα ήταν στην Μπούρσασπορ και από τότε τ’ όνομα του έπαιξε σοβαρά τόσο για τον ΑΠΟΕΛ όσο και για την Ανόρθωση.

Τότε μάλιστα τα ρεπορτάζ έφεραν τον παίκτη να είναι βήμα έξω από τον Αρχάγγελο ωστόσο το κασέ του έμοιαζε απαγορευτικό συν το γεγονός ότι είχαν στα υπόψη τους και τον Ανουάρ που ήξερε πολύ καλύτερα ο Ουζουνίδης.

Μαθαίναμε επίσης ότι οι απαιτήσεις του έφταναν μεταξύ 300 και 400 χιλιάδων. Ακριβώς να σου πω το ποσό δεν ξέρω, αλλά φθηνός παίκτης δεν είναι. Και πώς να είναι δηλαδή αφού είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Νιγηρίας, σε πολύ καλή ηλικία και πολυθεσίτης, από τους λίγους. 

Μια στα χαφ ως εσωτερικός μέσος, μια ως δεξί μπακ που ο Λάρκου ήθελε σαν τρελός, έπαιξε στην καριέρα του ως στόπερ, αριστερό μπακ, δεκάρι (!!)… άμα αυτός είναι παίκτης που δεν κάνει του Λάρκου, του Σίμου και του Μπεργκ, να πέσω από την Ακρόπολη με χειμωνιάτικες παντόφλες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όντως εξετάζεται από τους αρμόδιους αλλά δεν έχουμε εικόνα για το που είναι οι συζητήσεις και αν μπορεί να τα βρουν στο οικονομικό που δεν είναι και λίγα. Είναι δεδομένο πάντως ότι κοιτάν και άλλες περιπτώσεις συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε το αργότερο μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X