ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τον Λάρκου ακούς για μπάλα

Μπορεί να μην είπε για πρωτάθλημα, όμως μίλησε καθαρά ποδοσφαιρικά για όλα τα άλλα

Δήλωσε κατηγορηματικά πως είναι έτοιμος για όλα κι είχε και τη διάθεση να μιλήσει για όλα. Ο Νεόφυτος Λάρκου έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Κύπρο που μπορούν να τοποθετηθούν καθαρά ποδοσφαιρικά, σε μια συνέντευξη Τύπου που έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα, έστω και χωρίς την ξεκάθαρη αναφορά για το πρωτάθλημα (δες εδώ).

Ανακεφαλαιώνοντας πρώτα-πρώτα με τα όσα είπε για τα μεταγραφικά, που έχουν άλλωστε και το ζουμί τέτοια περίοδο, και ξεκινώντας από από τους παίκτες τους οποίους η Ομόνοια είχε στις τάξεις της πέρσι και θέλει να κρατήσει και για του χρόνου, κρατάει κανείς δύο τινά. Για τον μεν Ουζόχο, σε συνδυασμό και με τα όσα είχε πει και ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι ξεκάθαρο πως η Ομόνοια θα κινηθεί για την αγορά του. Μάλιστα, παρότι δεν ειπώθηκε καθαρά, η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως θα γίνει προσπάθεια για να μείνει τόσο ο Νιγηριανός, όσο και ο Φαμπιάνο.

Για τον Ακιντόλα αυτό που προκύπτει είναι πως, από τη στιγμή που η περίπτωσή του αξιολογείται ως πολύ δύσκολη, ο Λάρκου εξετάζει κι άλλες επιλογές για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Είπε, μάλιστα, πως η δική του περίπτωση σχετίζεται και με αυτήν του κεντρικού επιθετικού, συνεπώς μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη εναλλακτική για τη θέση του σέντερ φορ.

Αυτές είναι και οι δύο θέσεις για τις οποίες σημείωσε πως θα γίνουν κινήσεις για παίκτες εντεκαδάτους. Βέβαια, άφησε περιθώριο να έρθουν κι άλλοι, είτε μιλάμε για περιπτώσεις καταλόγου Α, είτε για παίκτες κάτω των 22, που θα δώσουν περισσότερο βάθος στην ομάδα.

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που δίνεται στις ακαδημίες, κάτι που φάνηκε εμπράκτως στις περιπτώσεις των Κακουλλή, Τζιωνή και Λοΐζου, και στο οποίο θα δοθεί συνέχεια και του χρόνου με τον προβιβασμό και τη συμμετοχή στην προετοιμασία περισσότερων μικρών (δες εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του 24sports).

Τέλος, αξίζει να κρατήσει κανείς την τοποθέτησή του για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη. Ο Λάρκου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στην Ομόνοια, αφού επιθυμία του παίκτη είναι να βρει ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X