ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ακάθεκτη η Βίρτους: Μετά τον Ολυμπιακό, «λύγισε» και τη Μάξιμα Ρόμα

Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει με πατημένο το γκάζι, καθώς λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μάξιμα Ρόμα (98-89), κάνοντας το 2/2 στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια, η οποία μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα συνέχισε νικηφόρα και εντός συνόρων, κερδίζοντας με 98-89 τη Μάξιμα Ρόμα για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού χρειάστηκε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της στο φινάλε, καθώς με ένα εντυπωσιακό 28-8 στην τέταρτη περίοδο ανέτρεψε την κατάσταση και «καθάρισε» την αναμέτρηση.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο... δήμιος του Ολυμπιακού, Μάρκους Καρ, ο οποίος σημείωσε εντυπωσιακό double-double με 21 πόντους και 13 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και την ώρα που η Μάξιμα Ρόμα γνώρισε την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα: 25-16. 37-42, 68-68, 98-89

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση