ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναγιώτου: «Συζητήσαμε με Στυλιανού, αλλά...»

Τι είπε για το ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ανόρθωσης και όλα τα του προγραμματισμού

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα του μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Καρμιώτισσα: «Τα φιλικά είναι μόνο για όσο το δυνατόν πιο γρήγορα επαναφορά των παικτών στην κανονική ροή των παιχνιδιών. Θα δούμε τον βαθμό ετοιμότητας παιδιών που άργησαν να έρθουν στην ομάδα, για να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Έχουμε τρεις τραυματίες, τον τερματοφύλακα που ήρθε χθες αλλά ευτυχώς όλα τα τεστ είναι καθαρά».

Για τον νέο τερματοφύλακα, Καϊκέ: «Έχει πολλές δυνατότητες, τον πιστεύουμε και γι’ αυτόν τον έχουμε φέρει. Θα κάνουμε μια τριάδα για να μας δώσει βαθμούς».

Για το ενδιαφέρον για τον Μάριο Στυλιανού: «Κάναμε μια συζήτηση. Κοιτάει κάτι άλλο προς το παρόν, του εύχομαι να το βρει».

Για την προσπάθεια απόκτησης επιθετικού: «Ο σχεδιασμός δεν θα τελειώσει όσο μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Χρειαζόμαστε κλασικό στράικερ και είμαστε πολύ κοντά. Με βάση το βιογραφικό θα κάνει τη διαφορά, αλλά αυτό δεν μετρά».

Για τις υπόλοιπες θέσεις που ψάχνουν ενίσχυση: «Μένουν δύο εκκρεμότητες, στόπερ και δεξί μπακ».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι συναρπαστικό αλλά όχι από πλευράς θεάματος. Οι περισσότερες ομάδες θα παίζουν για το αποτέλεσμα. Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, δεν θα έχει την εύκολη ομάδα που θα είναι χαμένη πριν ξεκινήσει».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X