ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λουκέτο στο Δημοτικό στάδιο Αραδίππου - Ο Δήμαρχος το κάνει πάρκο

Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Αραδίππου, Ευάγγελου Ευαγγελίδη από τη νέα σεζόν ο Ερμής και η Ομόνοια μένουν χωρίς γήπεδο...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει σχετικά με ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Λάρνακας και συγκεκριμένα το Δημοτικό στάδιο Αραδίππου, καθώς μετά από απόφαση του Δήμαρχου, Ευάγγελου Ευαγγελίδη, το εν λόγω γήπεδο θα μετατραπεί σε δημοτικό πάρκο από τη νέα σεζόν, αφήνοντας τις δύο ομάδες του Δήμου, Ομόνοια και Ερμή χωρίς γήπεδο.

Η εν λόγω απόφαση έχει φέρει μεγάλα προβλήματα στις δύο ομάδες, αφού δεν επηρεάζονται μόνο οι ανδρικές ομάδες, αλλά και εκατοντάδες παιδιά των δύο ακαδημιών που θα μείνουν χωρίς γήπεδο για να αγωνίζονται στις επίσημες διοργανώσεις.

Ο Δήμαρχος προχώρησε σε αυτή την απόφαση χωρίς να έχει άλλη έτοιμη λύση, κάνοντας τον Ερμή και την Ομόνοια «πρόσφυγες» στο ίδιο τους το χωριό.

Απ’ την μία η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να προσφέρει πράσινο και δέντρα εντός του χωριού, δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να αναπνέουν αέρα της φύσης, όμως απ’ την άλλη αφήνει το χωριό χωρίς Δημοτικό στάδιο, κάτι που θεωρείται ανεπίτρεπτο από τις δύο ομάδες της περιοχής.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση