ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Ερμής Αραδίππου το καλοκαίρι βρέθηκε λίγα μόλις βήματα πίσω από το οριστικό λούκετο και την αποχώρηση του από τις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που διαχρονικά στήριζαν τους «φτεροπόδαρους» η διοίκηση κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα εν ζωή. Μάλιστα όταν αποφασίστηκε ότι θα μειωθεί κατα πολλή το μπάτζετ πολλοί παίκτες έφυγαν από την ομάδα, όμως ο αρχηγός Αντώνης Κατσής αποφάσισε να παραμείνει και να κρατήσει τη σημαία του Ερμή ψηλά. 

Αν και ο 34χρονος μέσος το καλοκαίρι είχε αρκετές προτάσεις για να φύγει, επέλεξε να παραμείνει στον Ερμή και να βοηθήσει την ομάδα να κρατηθεί στη Β' Κατηγορία σε μία σεζόν που χαρακτηρίζεται ως η δυσκολότερη στην ιστορία της ομάδας της Αραδίππου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο που έχει χτιστεί αποτελείται μόνο από νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Ο Κατσής με την εμπειρία που διαθέτει, είναι παράδειγμα προς μίμηση για αρκετούς νεαρούς του Ερμή και με την παρουσία του προσθέτει αρκετή ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Στη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής κατέγραψε πέντε συμμετοχές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση