ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδάμου: «Έχουμε εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερμή

Ο Αντρέας Αδάμου, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερμή μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη.

Τα κυριότερα σημεία:

«Ο Ερμής αυτή την στιγμή έχει εκπληρώσει όλες του τις οικονομικές υποχρεώσεις. Αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, αν ληφθεί υπόψην το πόσες δυσκολίες είχαμε όταν αρχίσαμε τη σεζόν. Όλοι ξέρουν το τι προβλήματα παραλάβαμε»

Όσον αφορά το αγωνιστικό είπε τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε, ούτως ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς (ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία θέση) όπου και αν αγωνιζόμαστε του χρόνου, δεν έχει τόση σημασία για εμάς. Πρώτιστο μας μέλημα είναι να σώσουμε την ομάδα μας. Είναι σημαντικό για εμάς ότι θα αρχίσουμε την επόμενη χρονιά, απαλλαγμένοι από οικονομικές υποχρεώσεις. Θέλω να σημειώσω κάτι το οποίο είναι συγκινητικό, συνταξιούχοι και συνταξιούχες από το χωριό, οπαδοί της ομάδας δίνουν λεφτά από την σύνταξη τους για να βοηθήσουν την ομάδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ