ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αναζητώντας το νέο Άλεφ

Ψάχνουν αρκετά τον β’ κατάλογο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα, με τους «κυανόλευκους» να προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ενισχύσουν την ομάδα.

Ο αποκλεισμός του Ντιγκινί από το παιχνίδι του Άρη, φαίνεται να είναι θετικός για τους «κυανόλευκους», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος είναι η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Απόλλωνα. (δες εδώ).

Αυτό σημαίνει ότι θα τερματιστεί πρόωρα η συνεργασία του με τον Άρη και ενδεχόμενος να του επιτρέψει να είναι από νωρίς στην προετοιμασία του Απόλλωνα. Αυτό όμως είναι κάτι που θα διαφανεί στην συνέχεια.

Στα υπόλοιπα ζητήματα, οι «κυανόλευκοι» αναζητούν παίκτες για να συμπληρώσουν τα κενά τους, αλλά οι θέσεις του α΄ καταλόγου είναι περιορισμένες.

Γι’ αυτό αναζητούν νεαρούς παίκτες που θα μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο, όπως έκαναν στον παρελθόν αρκετές φορές. Η αναζήτηση έχει να κάνει για μπακ, μέσο και ακραίο χαφ.

Γράψαμε και χθες ότι αυτές οι κινήσεις έχουν πάντα ένα ρίσκο. Όπως ρίσκο έχουν όλες οι μετεγγραφές που κάνουν οι ομάδες, όσα λεφτά κι αν ξοδέψεις και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το θέμα είναι να βρίσκεις τον τρόπο να μειώνεις το ρίσκο. (δες εδώ).

Στον Απόλλωνα θα ήταν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι εάν ο μέσος που θα βρουν να έχει τα χαρακτηριστικά και την προσφορά του Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης που ήρθε στην ομάδα της Λεμεσού για τον β’ κατάλογο.

Βέβαια, τέτοιες περιπτώσεις δεν βρίσκεις εύκολα. Είναι σαν το λαχείο, που το κερδίζεις μια-δυο φορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X