ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάμαρι: «La Liga ή Γερμανικό πρωτάθλημα...»

Μίλησε σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του

Ο Μούσα Τάμαρι μπορεί να έφυγε από το ΑΠΟΕΛ και να συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο, ωστόσο αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Ιορδανός επιθετικός μίλησε στο Jordan Sports και αναφέρθηκε επίσης για την παρουσία του στο Βέλγιο, αλλά και για τα όνειρα που έχει για την καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ Κυπριακού και Βελγικού πρωταθλήματος και το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Το Βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το Κυπριακό όσο αφορά τις τακτικές και την τεχνική, αλλά το πάθος του κόσμου για το παιχνίδι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Κύπρο»

Για το ΑΠΟΕΛ: «Η εμπειρία μου με το ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς εκεί. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψω στο σύλλογο. Η διοίκηση ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο επιπλέον σεζόν, οπότε απέρριψαν αρκετές προτάσεις που ήρθαν για εμένα, πριν πάω στο Βέλγιο. Στο ΑΠΟΕΛ πρότεινα τον Ομάρ Χάνι».

Για το Βέλγιο: «Ο κόσμος του επαγγελματισμού είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που βλέπουμε στα τοπικά μας γήπεδα. Ένας παίκτης στο Βέλγιο ξοδεύει 7 ώρες στο σύλλογο: πάει προπόνηση, μετά ξεκουράζεται, τρώει και επιστρέφει για απογευματινή προπόνηση. »

Για το μέλλον του: «Ακόμη έχω πολλά να προσφέρω, και φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας στην La Liga ή στο Γερμανικό πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση