
Ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά μίλησε στο 24sports και έκανε αναφορά στη σεζόν του 2023-2024, όπου ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο πρώην Γαλαζοκίτρινος αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη στο ξεκίνημα της σεζόν.
Αναλυτικά:
Η σεζόν 2023-2024 σηματοδοτούσε την τέταρτη χρονιά σου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τι πιστεύεις ότι έκανε τη διαφορά και η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα;
«Η διαφορά ήταν η ενότητα που επικρατούσε στην ομάδα. Ήταν σχεδόν η ίδια ομάδα από την προηγούμενη χρονιά και η χημεία μας ήταν τρομερή. Γίναμε μια οικογένεια στα αποδυτήρια, ο Σα Πίντο έκανε τα πάντα για να δημιουργήσει αυτό το κλίμα. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το τρόπαιο του πρωταθλητή. Είχα πει χαρακτηριστικά στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Πετρίδη "Είμαι 100% σίγουρος ότι φέτος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα", έχω ακόμα το μήνυμα… Και στο παιχνίδι κόντρα στην Γάνδη (στο ξεκίνημα της σεζόν) είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες στο Βέλγιο για να σκοράρουμε, ακόμα και αν δεν τα καταφέραμε για λεπτομέρειες ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα».