ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα, αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι»

«Δεν ήμουν στο 100%»

Η Τουρκία εμφανίστηκε πιο έτοιμη από την Εθνική μας στον δεύτερο ημιτελικό του φετινού Ευρωμπάσκετ, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσέντι Όσμαν χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα την Εθνική μας, όμως πρόσθεσε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να πάρουν τη νίκη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήταν έτοιμος 100% μετά τον τραυματισμό του, όμως δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα του μόνη της, ως αρχηγός.

«Η άμυνά μας ήταν καταπληκτική. Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα, αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Το προπονητικό τιμ έκανε φανταστική δουλειά, ο Οσμάνι ήταν τρομερός. Συγχαρητήρια σε όλους. Σεβόμαστε την Ελλάδα, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα. Προσωπικά πονάω, δεν ήμουν στο 100%, αλλά δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα μου μόνη της ως αρχηγός. Έπρεπε να παίξω, έστω κι αν δεν ήμουν στο 100%. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίξεις, δεν υπάρχει άλλη επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

EUROBASKET: Τελευταία Ενημέρωση