ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πετεβίνος: «Θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα που βελτιώνεται»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Θα πω ό,τι λέμε πάντα πριν από κάθε αγώνα σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα, ούτε προβλέψεις μπορείς να κάνεις ούτε να θεωρήσεις κάποια ομάδα ως υποδεέστερη, ούτε να προδικάσεις αποτέλεσμα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για διάφορους λόγους, δούλεψε ο προπονητής με τους παίκτες. Ζούμε γενικότερα σε αυτό το τριήμερο που ξεκινά το πρωτάθλημα ιδιαίτερη περίοδο με τις διακοπές, παίζει τον ρόλο του, αλλά επειδή είμαστε και μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και πολλούς παίκτες θεωρώ ότι τέτοιες διακοπές μπορούν να προσφέρουν ωφελιμότητα.

Θέλουμε να συλλέξουμε βαθμούς και να ανέβουμε στη βαθμολογία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και σήμερα έναν αντίπαλο που αν δεν είσαι προσηλωμένος 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορεί να το πληρώσεις.

Μπορεί ο Εθνικός να είναι η μόνη ομάδα που έχει πιο λίγους βαθμούς από εμάς, όμως έχει δείξει πως μπορεί και να έπρεπε να συλλέξει παραπάνω βαθμούς. Στο τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που έπαιξες. Από αυτή την άποψη, αυτή τη στιγμή έχουμε προτεραιότητα τους βαθμούς περιμένοντας να δούμε τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα που βελτιώνεται».

Για το αγωνιστικό: «Το μόνο που μπορώ να αναφέρω για τα δεδομένα της ομάδας είναι ότι δυστυχώς δεν είχαμε τις ιδανικές συνθήκες, ο προπονητής θα ήθελε να έχει όλες τις επιλογές. Υπάρχουν τραυματισμοί, είχαμε και μια ακόμη ατυχία με τον Ντε Βινσέντι που θα επέστρεφε στην αποστολή μετά από καιρό και στην προτελευταία προπόνηση υπήρξε πρόβλημα, έκανε την επέμβαση την Κυριακή, όλα καλά, ξεκινά αποκατάσταση. Ο Βινίσιους έρχεται σιγά σιγά, ελπίζω κάποια στιγμή να έχει ο προπονητής όλες της επιλογές στη διάθεσή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση