ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: «Μαχαιριά» στην καρδιά...

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για τους «γαλαζοκίτρινους»

Χάρης Χαρίτωνος

Η τραγική πορεία του φετινού ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα αποτυπώνεται στα μικρά μικρά. Σε αυτά που ίσως να σου προκαλούν έκπληξη, αλλά και απορία για το πως έχει καταντήσει έτσι  ο πολυπρωταθλητής των τελευταίων χρόνων στο ποδόσφαιρό μας.

Μετά από 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την χειρότερη επίθεση ως ομάδα, μαζί με την ΕΝΠ μέχρι στιγμής. Δείγμα του πόσο κακός προγραμματισμός έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και την φοβερή έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ, ειδικότερα στην επιθετική γραμμή.

Το συγκρότημα του Μικ Μακάρθι έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ σε 10 αγώνες. Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό το στατιστικό είναι σίγουρα ντροπιαστικό, αλλά και απόλυτα αντιπροσωπευτικό του τι έχουν δώσει για την ώρα, οι «γαλαζοκίτρινοι» στα φετινά παιχνίδια τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται μια αδούλευτη και χωρίς αυτοματισμούς, φαντασία και δημιουργία ομάδα στην επίθεση, ενώ οι ευκαιρίες για την αντίπαλη εστία έρχονται μέσα από ατομικές ενέργειες ή στημένες φάσεις τις περισσότερες φορές.

Το τι πρέπει να αλλάξει, μάλλον είναι ολοφάνερο και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης. Το επισήμανε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Ιρλανδός τεχνικός. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά και η δουλειά για την βελτίωση. Από όλους, ανεξαιρέτως. Αυτή θα πρέπει να είναι και η άμεση προτεραιότητα, πριν να είναι πολύ αργά. Πλέον, είναι κάτι περισσότερο από απλά τέρματα, αλλά μάλλον είναι θέμα επιβίωσης...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση