ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μιχαϊλοβιτς και άλλες τρεις...

Υπάρχουν θέσεις που δεν μπορούν να γίνουν «εκπτώσεις»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Απόλυτος άρχοντας των μεταγραφών στο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον ο Μικ Μακάρθι, ο οποίος αξιολογεί τα δεδομένα και θα πράξει αναλόγως όταν έρθει ο καιρός.

Ο Ιρλανδός τεχνικός, θεωρεί ότι με την σωστή ενίσχυση η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της. Για τον Μιχαϊλοβιτς υπάρχει θετική εικόνα και δεν αποκλείεται να τον εγγράψουν ξανά στο ρόστερ (δες εδώ).

Αν παρθεί η απόφαση να εγγραφεί αυτός, τότε είναι ενδιαφέρον να δούμε που άλλου θα ενισχυθεί το ΑΠΟΕΛ. Ο Μικ Μακάρθι, αρχικά τόνισε ότι θέλει αριστερό μπακ, εξτρέμ, αμυντικό μέσο και επιθετικό.

Θεωρούμε ότι «εκπτώσεις» δεν μπορούν να γίνουν στον επιθετικό, αλλά και στον αριστερό μπακ, καθώς στις συγκεκριμένες θέσεις είναι μεγάλο το πρόβλημα.

Τον ρόλο του αμυντικού μέσου μπορεί να καλύψει και ο Μιχαϊλοβιτς. Όπως βέβαια και το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά δεν θα βοηθά επιθετικά, όπως θέλει ο Ιρλανδός. Οπόταν, αριστερός μπακ θα έρθει σίγουρα.

Για εξτρέμ, εάν οι Αντζίλι, Κλωναρίδης, Ντογκαλά και ο νεαρός Γαβριήλ συνεχίσουν την ανοδική πορεία, τότε μπορεί να μείνει έτσι, καθώς επιθετικό περιοχής δεν μπορεί να μην πάρει.

Συνεπώς, πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες αναφορικά με το μεταγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση