ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μαζεμένα τα (καλά) νέα

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Από την Δευτέρα (17/7), στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ στον «Αρχάγγελο» θα αρχίσει η επιστροφή των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα κάνουν τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Τα νεότερα που μαθαίνουμε, από την συνεχή και σε πλήρη εξέλιξη προσπάθεια ενίσχυσης, είναι ότι μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας που μπαίνουμε, αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί ακόμα δύο, από τις τρεις βασικές μεταγραφικές εκκρεμότητες (δύο επιθετικοί και ένας επιθετικός μέσος - «δεκάρι».)

Όσον αφορά στην αναμενόμενη απάντηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι θετική, αφού είναι η καλύτερη, από όσες προτάσεις έγιναν στον Μαροκινό επιθετικό. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί την πιο αξιόπιστη και «σίγουρη» λύση στην υλοποίηση του πρώτου στόχου των γαλαζοκιτρίνων, την συμμετοχή τους σε ένα από τα νέα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πάντως, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η διοίκηση των πρωταθλητών είναι σε ανοικτή γραμμή με άλλες 2 εξαιρετικές περιπτώσεις επιθετικών, επιλογές του Νταβίιντ Γκαγιέγο. Στο χειρότερο σενάριο, ο ΑΠΟΕΛ θ’ αρχίσει την προετοιμασία του με έναν τουλάχιστον νέο, σέντερ φορ.

Στο μεταξύ άρχισαν επαφές και με επιθετικό μέσο, με τα στοιχεία που θέλει ο νέος προπονητής και αναμένεται η απάντηση του στο επόμενο διήμερο (17 και 18 Ιουνίου).

Μπορεί ο κόσμος να αδημονεί για τις νέες προσθήκες και κάποιοι, λιγότεροι υπομονετικοί να δυσφορούν με την καθυστέρηση που υπάρχει, ωστόσο από την ηγεσία του Θρύλου εκφράζεται η αισιοδοξία για έγκαιρη και το σημαντικότερο, ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει των νέων στόχων της στις Ευρωπαϊκές αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση