ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο τρίτος τερματοφύλακας

Κι άλλη λύση πέραν των Λόρια και Παπαδόπουλου επιζητεί ο Κετσπάγια

Κυριάκος Τοφή

Παρά τις ριζικές αλλαγές στις επιλογές για τη θέση κάτω από τα δοκάρια σε σχέση με τη περσινή περίοδο, ο Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθεί να επιθυμεί την απόκτηση και τρίτης μονάδας η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί πρώτης διαλογής. Ακόμα και ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίο φάνηκε να… διασώζεται από την περσινή περιπέτεια, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, με τους Γκιόργκι Λόρια και Γιώργο Παπαδόπουλο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φράνσις Ουζόχο, Νταβίντ Στέμερ, Μάριο Φελγκέιρας και Ιβάν Βάργκιτς συνεχίζουν την καριέρα του αλλού ωστόσο το πέρασμά τους και μόνο από το κυανόλευκο ρόστερ την περσινή σεζόν, μαρτυρά τις δυσκολίες και αναποδιές οι οποίες παρουσιάστηκαν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να αποκτήσει την πρώτη του επιλογή με τον συμπατριώτη του Γκιόργκι Λόρια να έρχεται στην Κύπρο μετά από σύντομο οδοιπορικό στην Γερμανία, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος επέστρεψε μετά από παρένθεση ενός έτους.

Διαβάστε επίσης: Ο ακραίος επιθετικός και ο Μανθάτης

Στην Ολλανδία βρίσκεται και ο Χρίστος Ρώσος ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της «Μεγάλης Κυρίας» ωστόσο ο 51χρονος επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση. Βάση και των αναγκών στην γραμμή κρούσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξοδέψει θέση καταλόγου άλφα για να καλύψει την ανάγκη αυτή, στρέφοντας την προσοχή του σε τερματοφύλακες κάτω των 23 ετών, ώστε να εγγραφούν στον κατάλογο βήτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X