ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο ακραίος επιθετικός και ο Μανθάτης

Τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η περίπτωση του Ελλαδίτη

Μετά την ολοκλήρωση των κινήσεων στη μεσαία γραμμή και τον ερχομό του Κωστάκη Αρτυματά, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το παζλ της μεσοαμυντικής γραμμής. Ο Γεωργιανός τεχνικός πλέον προσηλώνεται στη γραμμή κρούσης εκεί όπου έχουν προκύψει οι περισσότερες αποχωρήσεις με αποτέλεσμα να παρατηρείται λειψανδρία.

Η περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη απασχολεί και ενδιαφέρει τον Τιμούρ Κετσπάγια με την προοπτική ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός να έρθει στην Κύπρο και την Ανόρθωση με μονοετή δανεισμό. Χθες (18/7) ήταν προγραμματισμένη νέα επαφή με τους ερθυρόλευκους του Πειραιά, αν και το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν έδειχναν και τόσο «ζεστοί» με την επιθυμία της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο Γιώργος Μανθάτης δεν είναι η περίπτωση η οποία θεωρείται ως υπέρβαση για τη θέση του ακραίου επιθετικού, αλλά μια επιλογή καταλόγου βήτα στις οποίες θα ποντάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο 51χρονος τεχνικός έχει άλλες δύο κενές θέσεις στον κατάλογο βήτα και επιχειρεί να τις διαχειριστεί προσεκτικά, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση του προγραμματισμού.

Σήμερα (19/7) η ομάδα της Αμμοχώστου θα βαδίσει στην τέταρτη ημέρα προετοιμασίας στην Ολλανδία, δίνοντας και το πρώτο της φιλικό στο Μιλς, απέναντι στους Go Ahead Eagles.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X