ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η επιθυμία και η «εξάρτηση» από Κατσαράβα

Εξακολουθεί να εκκρεμεί η παρουσία του Γεωργιανού στο κυανόλευκο ρόστερ

Παρά το γεγονός ότι τα τρία θεωρητικά πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας με Εξέλσιορ, Ομόνοια και Πάφο FC δεν συνοδεύτηκαν από νίκη, ο Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος ως προς του που μπορεί να φτάσει φέτος η Ανόρθωση, μη διστάζοντας να το αναφέρει και σε δημόσιες τοποθετήσεις. Ο Γεωργιανός τεχνικός έδειξε ευελιξία ως προς το κομμάτι του προγραμματισμού το οποίο φάνηκε να ολοκληρώνεται γρήγορα, ωστόσο στη γραμμή κρούσης προέκυψαν τρεις μαζεμένες κινήσεις με την απόκτηση του Γιώργου Μανθάτη, του Μπεράν Σαντίκ και του Νίκου Καλτσά.

Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει δυνατότητα με ενίσχυση ποδοσφαιριστή καταλόγου άλφα καθώς αυτός είναι συμπληρωμένος και έτσι ο Τιμούρ Κετσπάγια ρίχνει ματιές προς το κεφάλαιο «Νίκα Κατσαράβα». Για τον υψηλόσωμο Γεωργιανό επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από εντός και εκτός Ευρώπης και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχει ικανοποιήσει τον προπονητή στην προετοιμασία, η αποχώρησή του θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Κλειδώνοντας τις θέσεις στη μεσαία γραμμή

Ο 51χρονος προπονητής κάνει τη δική του προεργασία ώστε να είναι έτοιμος να προβεί σε περαιτέρω ενίσχυση αν όντως ο συμπατριώτης του συνεχίσει αλλού την καριέρα του, στοχεύοντας στην απόκτηση επιτελικού μέσου. Παρά την παρουσία τόσο του Ρούμπεν Ράγιο, όσο και του Τορνίκε Οκριασβίλι στο ρόστερ, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει διαγνώσει πρόβλημα στην ανάπτυξη επιθυμώντας να το λύσει με επιπρόσθετη προσθήκη.

Τυχόν μεταγραφή του Νίκα Κατσαράβα θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα και στο οικονομικό κομμάτι αφού η «Μεγάλη Κυρία» και θα γλιτώσει χρήματα από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και θα βάλει στο ταμείο της.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X