ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ο Ριστέφσκι… χτυπά καμπάνα

«Σύμμαχος» η Ούιπεστ για τον Σκοπιανό, που αν έρθει «διώχνει» άλλον

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Είναι η θέση που την «καίει» πια να ενισχυθεί και, ως εκ τούτου, το ότι βρίσκει… συμμάχους στην προσπάθειά της να πάρει τον Κίρε Ριστέφσκι είναι μεγάλο συν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και γι’ αυτόν που έχει κάθε δικαίωμα να ορίζει τις τύχες του τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ουγγαρία λένε ότι την Ούιπεστ δεν την πολυχαλάει το ενδεχόμενο να απελευθερώσει τον Σκοπιανό έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση της μεταξύ τους σύμβασης. Αυτό για την ΑΕΛ έχει μεγάλη σημασία, μιας και όπως διαβάσατε από χθες (19/1) στο 24sports, ο Ριστέφσκι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Ντούσαν Κέρκεζ για το «μπόλιασμα» στα στόπερ και το γεγονός ότι θα έχει να διαπραγματευτεί μαζί του και μόνο, χωρίς «μεσάζοντες», σαφώς και απλοποιεί την κατάσταση.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Ριστέφσκι ούτε Κύπριος διεθνής όπως ο Άντονι είναι, ούτε κάνα παιδί 22 χρονών και βγάλε. Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά κι έρθει για το restart της περιπετειώδους για τον ίδιο φετινής χρονιάς (το οποίο είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει για να διατηρήσει και τη θέση του στην εθνική της Βόρειας Μακεδονίας, που έχει εξασφαλίσει θέση στα τελικά του Euro) στη Λεμεσό, για κάποιον από τους συναδέλφους του στον κατάλογο Α της ΑΕΛ θα χτυπήσει αυτομάτως καμπάνα.

Το 24sports σας είχε μεταφέρει πριν από μερικές ημέρες ότι ένας βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, που στην ουσία είναι κι ο μοναδικός παίκτης από τον οποίο η ομάδα δεν έχει πάρει το παραμικρό τη φετινή σεζόν. 

Αναπληρωματικού τερματοφύλακα εξαιρουμένου, βεβαίως, μιας και ο Πάτρικ Πρότσεκ, αν και έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι τερματοφύλακας επιπέδου, από πέρσι είναι στη σκιά του Βοζίνια σε μόνιμη βάση, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και το όνομά του επίσης είχε παίξει στα ρεπορτάζ ως ένας υποψήφιος να «θυσιαστεί» για να χωρέσει ο καινούργιος.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί, πάντως, και το ενδεχόμενο ο «κλήρος» να πέσει σε κάποιον που δεν έχει ακουστεί ακόμα ως υποψήφιος για αποχώρηση. Ας έρθει με το καλό ο Ριστέφσκι και τότε θα φανεί οριστικά για ποιον χτυπά η καμπάνα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση