ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δύσκολα επιβιώνει…

Δεν έχει βοηθήσει και ίσως να είναι αυτος που τα την... πληρώσει

Τα θέματα προγραμματισμού βρίσκονται στο επίκεντρο στην ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αξιολογεί τα δεδομένα και σε συνεργασία με τον Αντρέα Σοφοκλέους θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

Ο Σερβοβόσνιος τεχνικός θέλει να φέρει ένα έμπειρο στόπερ, ο οποίος να μπορεί να κουμαντάρει την άμυνα. Είναι φανερό ότι η ΑΕΛ χρειάζεται ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή, καθώς δεν την βοήθησε καθόλου ο Μπουνόζα.

Βέβαια, ο Βόσνιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ωστόσο ο Κέρκεζ έχει πάρει τις αποφάσεις του και θέλει ακόμη μία επιλογή για την άμυνα.

Από την άλλη, θα περιμένει να δει και τον Άντονι Γεωργίου και μετά να πάρει οριστικές αποφάσεις για την επίθεση και είναι γεγονός ότι θα ήθελε μία πιο έμπειρη και ποιοτική λύση στη γραμμή κρούσης.

Είναι γνωστό όμως, για να μπορεί να εγγραφεί κάποιος παίκτης στον β’ κατάλογο θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος. Αυτό μάλλον θα συμβεί με την προσθήκη του κεντρικού αμυντικού, αφού όπως είπαμε ο Κέρκεζ θέλει ένα έμπειρο στόπερ και όχι β’ καταλόγου.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δύσκολα θα επιβιώσει ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, καθώς δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα. Σίγουρα έλειψε για κάποιο διάστημα λόγω του κορωνοϊού, όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει προβληματισμός για τον Αρμένιο.

Οπόταν, δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος που θα την… πληρώσει, εάν οι «γαλαζοκίτρινοι» προχωρήσουν στην προσθήκη κάποιου νέου παίκτη για τον α’ κατάλογο. Να σημειώσουμε ότι ο Γκαζαριάν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση