ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημα τέλος από την Μίλαν ο Γκατούζο

Αρνήθηκε τα χρήματα για να πληρωθούν οι συνεργάτες του!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο και ο Τζενάρο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την Μίλαν. Στην επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας αναφέρεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη κοινή συναινέσει μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να τερματίσει η ομάδα στις πρώτες τέσσερις θέσεις. 

Όπως αναφέρεται μάλιστα ο Γκατούζο δέχθηκε να μην πάρει χρήματα τα οποία μπορούσε να λάβει, βάσει του συμβολαίου που είχε με λήξη μέχρι 2021 και ανέρχονται συνολικά στα 11 εκ. ευρώ. Ωστόσο πήρε την απόφαση αυτή με τη συμφωνία τα χρήματα αυτά να δοθούν για να καλυφθούν άμεσα όλες οι οφειλές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και σε υπαλλήλους της. 

Ο Ιβάν Γκαζίδης, εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν ευχαρίστησε τον Γκατούζο για την συνεργασία του και την προσφορά του στην ομάδα. 

«Η Μίλαν οφείλει να κοιτάξει μπροστά, στο μέλλον με γνώμονα την συνέχεια, την οικονομική σταθερότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Πηγή: sport-fm

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Επικές ατάκες Μπερλουσκόνι

Επικές ατάκες Μπερλουσκόνι

Ο πρώην ηγέτης της Μίλαν, αναφέρθηκε στο νέο στάδιο που θέλει να φτιάξει η Μίλαν και έριξε την μπηχτή του προς τον Ιβάν ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Στο Μιλάνο ο Πιόλι

Στο Μιλάνο ο Πιόλι

Λίγη ώρα μετά το «διαζύγιο» της Μίλαν με τον Μάρκο Τζιαμπάολο, ο Στέφανο Πιόλι έφτασε στο Μιλάνο
 |  ΜΙΛΑΝ
X