ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πενταετής αποκλεισμός σε 4 οπαδούς της Ουντινέζε

Για τη ρατσιστική επίθεση σε Μενιάν

Οι ιταλικές αρχές ταυτοποίησαν άλλα τέσσερα άτομα συμμετείχαν στη ρατσιστική επίθεση στον τερματοφύλακα της Μίλαν Μάικ Μενιάν, και θα τους επιβληθεί πενταετής αποκλεισμός από τα γήπεδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/1) η αστυνομία.

Ο αγώνας μεταξύ της Ουντινέζε και της Μίλαν το Σάββατο διακόπηκε για λίγο αφού ο Γάλλος γκολκίπερ ειδοποίησε τον διαιτητή για τα συνθήματα που στρέφονταν εναντίον του.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα από την πόλη του Ούντινε και δύο άλλοι άνδρες από την ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν μετά από ανάλυση βίντεο από το στάδιο «Bluenergy», ανέφερε η τοπική αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Τα στοιχεία τους διαβιβάστηκαν στους εισαγγελείς. Η πενταετής απαγόρευση είναι η μέγιστη ποινή που μπορεί να δοθεί στους παραβάτες για την πρώτη φορά που προβαίνουν σε μια τέτοια ενέργεια.

Ένας άλλος ύποπτος ταυτοποιήθηκε και του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η Ουντινέζε είπε ότι θα επιδιώξει να επιβάλει ισόβια απαγόρευση στους παραβάτες. Η Ουντινέζε τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών μετά το τελευταίο επεισόδιο ρατσισμού που πλήττει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση