ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Παρί «γλεντάει» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

«Επίθεση» από τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί

Τους τελευταίους μήνες υπήρξε μια μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς η απόφαση αρκετών “μεγάλων” να δημιουργήσουν στην European Super League, έφερε… σε δύσκολη θέση την UEFA!

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους πρωτοστάτησαν σε αυτήν την μεγάλη “επανάσταση” και θεωρούν πως η δημιουργία μιας νέας λίγκας μόνο καλό θα έκανε στο άθλημα και στις… τσέπες τους φυσικά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια από τις ομάδες που εναντιώθηκαν πλήρως και… ο ιδιοκτήτης των Γάλλων “επιτέθηκε” για μια ακόμη φορά στις τρεις ομάδες.

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί με δηλώσεις του.. άσκησε ξανά κριτική σε Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρεί πως όσα λένε οι ιδιοκτήτες αυτών των ομάδων για το Champions League, απλά… αναιρούνται από τις ίδιες τους τις πράξεις!

«Ακούσαμε πως το Champions League πλέον δεν είναι… κάτι το εντυπωσιακό και πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει διαλυθεί. Αλλά ακόμα παίζουν σε αυτές τις διοργανώσεις (αναφερόμενος σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους). Δεν μπορώ να τους καταλάβω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Πηγή: sportsking.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση