ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επενδύει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντουράντ!

Σχέδια επέκτασης στο μπάσκετ από τους Γάλλους

Ο αστέρας του NBA, Κέβιν Ντουράντ αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ανακοίνωσε την Παρασκευή η τροπαιούχος του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο καλαθοσφαιριστής των Φοίνιξ Σανς θα παρέχει τεχνογνωσία για τη σχεδιαζόμενη επέκτασή της γαλλικής ομάδας στο μπάσκετ.

Ο Ντουράντ, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ και τέσσερις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, υπέγραψε συμφωνία αγοράς μετοχών και στρατηγικής συνεργασίας με τον μεγαλομέτοχο της PSG, Qatar Sports Investments (QSI), μέσω της εταιρείας του Boardroom, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

«Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την QSI και να γίνω μέτοχος της Παρί Σεν Ζερμέν, ενός συλλόγου και μιας πόλης που είναι βαθιά στην καρδιά μου», δήλωσε ο Ντουράντ και συνέχισε: «Αυτός ο σύλλογος έχει μεγάλα σχέδια και ανυπομονώ να συμμετάσχω στην επόμενη φάση ανάπτυξης και να εξερευνήσω νέες επενδυτικές ευκαιρίες με την QSI».

Μία από αυτές τις ευκαιρίες είναι πιθανό να έρθει στον κόσμο του μπάσκετ, με την PSG να έχει ήδη εμπλακεί σε συζητήσεις σε πρώιμο στάδιο με το NBA σχετικά με πιθανές επενδύσεις και την διεξαγωγή ενός νέου πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση