ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φιλανθρωπική εκδήλωση με φιλικό αγώνα και απονομή τροπαίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου και ακολούθως θα απονεμηθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή στην ομάδα μας. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Ελπίδα", το οποίο στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Απριλίου, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 20:00. Προηγουμένως, στις 18:45, θα αγωνιστούν για ένα σετ η ομάδα εφήβων με την ομάδα κορασίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

1. Ομάδα εφήβων ΟΜΟΝΟΙΑΣ VS Ομάδα κορασίδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ
2. Φιλανθρωπικός αγώνας: ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνική Κύπρου
3. Κλήρωση φανέλας ποδοσφαίρου
4. Πλειστηριασμός μπάλας πετόσφαιρας και μπάλας ποδοσφαίρου
5. Απονομή τροπαίου πρωταθλήματος

"Στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας και προσφοράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση, για να στηρίξουμε το ίδρυμα 'Ελπίδα'. Στόχος μας είναι, παρόμοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, να πραγματοποιήσουμε και στο μέλλον. Η αρχή γίνεται με το ίδρυμα 'Ελπίδα'. Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει την εκδήλωση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη βοήθεια στο ίδρυμα 'Ελπίδα', αλλά και για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές μας", ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας, Φώτος Ιωάννου.

Εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel", ενώ θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Η εισφορά εισόδου στην εκδήλωση έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση