ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετοσφαιρική Ομόνοια: Η διάσκεψη για τη φιέστα τίτλου (vid)

Μετα τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραθέσε η Ομόνοια, με αφορμή τους εορτασμούς για την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος της Πετοσφαιρικής ομάδας.

Η φιέστα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή μετα τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά.

Μεταξύ άλλων, παρών στην διάσκεψη ήταν ο Πρόεδρος του Σωματέιου της Ομόνοια, Μάριος Αργυρίδης, ο προπονητής της Ομόνοιας, Σάββα Σάββα, και εκ των αρχηγών, Άγγελος Αλεξίου.

Ο προπονητής Σάββας Σάββα δήλωσε:

«Ευχαριστώ την Ομόνοια και το σωματείο για τη στήριξη και την υγεία που εκπέμπει αυτή η ομάδα κυρίως στο οικονομικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη μας. Αυτή η ομάδα της πετόσφαιρας της Ομόνοιας έχει 25 τίτλους και Ευρωπαϊκές διακρίσεις και αξίζει τουλάχιστον το χειροκρότημα του κόσμου. Καλούμε τον κόσμο να έρθει την Παρασκευή να μας στηρίξει αρχικά για να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ Καραβά και μετά να μας χειροκροτήσει στη φιέστα πρωταθλήματος».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης δήλωσε:

«Προσπαθούμε να αλλάξει ο τρόπος που γίνεται το πρωτάθλημα. Είχαμε αρχίσει με δύο ξένους, μετά έγιναν τρεις και τώρα τέσσερις. Δεν ξέρω που πρέπει να πάμε για να σταματήσουμε. Οι ομάδες δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και ήδη κάποιες δε μπορούν. Τερματίζουν πρώτες στη 2η κατηγορία αλλά δεν έρχονται στην 1η. Γιατί; Γιατί δεν προβληματιζόμαστε; Μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά όταν έρθουν; Αν θα καταντήσουμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα πέντε ομάδων, έχουμε εφτά και θα γίνουν έξι και πέντε, τι θα γίνει; Είναι παρόμοια που έχουμε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, είναι παρόμοια που έχουμε και στο φούτσαλ. Πρέπει να τα δούμε αυτά. Δε μπορείς να κάνεις πρωτάθλημα με 15 αγωνιστικές και να θέλεις να αναπτυχθούν αθλητές. Δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας σαν Σωματείο. Κάνουμε αρκετά και προσπαθούμε, όμως θέλουμε βοήθεια από την πολιτεία και την Ομοσπονδία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση