ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας με σλόγκαν... «Ομόνοια παντού»

Η τιμή που ορίστηκε, οι στόχοι και ο απολογισμός του Σωματείου

Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη Τύπου του Σωματείου της Ομόνοιας, στην οποία έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και των στόχων της νέας σεζόν στα τμήματα πετόσφαιρας, φούτσαλ και γυνακείου ποδοσφαίρου.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος, Μάριος Αργυρίδης, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Βασιλείου, οι φουτσαλιστές Μαρσελίνο και Λούκας και Ισμαήλ Μοάλα και Άγγελος Αλεξίου από το αντρικό τμήμα πετόσφαιρας, όπως και οι ποδοσφαιρίστριες Μαρία Ζαμανή και Σωτηρία Πολυδώρου.

Ως τιμή εισιτηρίου διαρκείας σε όλα τα τμήματα τέθηκαν τα 20 ευρώ, ενώ το σλόγκαν της φετινής σεζόν αποτελεί το «Ομόνοια παντού».

Από εκεί πέρα στο τμήμα βόλεΐ, το οποίο κατέκτησε 24 τίτλους, τέθηκαν εκ νέου πρωταγωνιστικοί στόχοι. Παράλληλα, στο γυναικείο βόλεΐ τέθηκε ως στόχος η ενίσχυση των ακαδημιών, στις οποίες υπάγονται αυτή τη στιγμή 130 παιδιά (αγόρια / κορίτσια).

Δεκαπέντε τίτλους μετρά το τμήμα φούτσαλ, με στόχο να αποτελεί η επιστροφή στις επιτυχίες, ενώ στο γυναικείο ποδόσφαιρο τονίστηκε η επιθυμία για συνεχή προσπάθεια ανανέωσης. Στις ακαδημίες υπ΄άρχουν πέραν των 60 αθλητριών.

Σχετικά με το μπάσκετ αναφέρθηκε εκ νέου πως έγινε αναστολή του τμήματος ούτως ώστε να γίνει η κατάλληλη αναδιοργάνωση για την επόμενη σεζόν.

Ειπώθηκε επίσης πως τα τμήματα του Σωματείου της Ομόνοιας κέρδισαν συνολικά 41 τίτλους και ότι από το 2018 μέχρι το 2023 πανηγυρίστηκαν 23 τρόπαια.

Ο συνολικο΄ς  προϋπολογισμος είναι  750 χιλιάδες ευρώ. Οι φίλοι που ηγούνται στο Δ.Σ με εθελοντές βρήκαν 350 χιλιάδες περίπου με δικές τους ενέργειες και το σωματείου βρήκε κεντρικές χορηγίες για να καλύψει τις υπόλοιπες 400 χιλιάδες. Τα λεφτά που έρχονται  από το ποδοσφαιρικό είναι δέσμευση να πληρώνονται τα χρέη και όχι να δημιουργούνται νέα.

Είναι σε καλό δρόμο τα πράγματα οσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλομένων  από τα ομόλογα. 

Στο πλαίσιο των 75 χρόνων της Ομόνοιας, θα διοργανωθεί Fun Day 2-3 Δεκεμβρίου στο χώρο του Play for kids».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση