ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια ακόμα αθλήτρια του #TowardsTokyo στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Νατάσα Λάππα γίνεται η τρίτη αθλήτρια του προγράμματος #TowardsTokyo που εξασφαλίζει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά την Άντρη Χριστοφόρου και τη Μαριλένα Μακρή, η Νατάσα Λάππα γίνεται η τρίτη αθλήτρια του προγράμματος #TowardsTokyo που εξασφαλίζει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Η Λάππα είναι 19 χρόνων και θα αγωνιστεί στην ιστιοπλοΐα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του RS:Χ. Είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας ιστιοπλοΐας μετά τους Καριόλου, Κοντίδη και Μακρή και το 12ο μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας.

Το πρόγραμμα αθλητικής ευθύνης #TowardsTokyo δημιουργήθηκε από τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη το 2019 με σκοπό να υποστηρίξει ελπιδοφόρους Κύπριους αθλητές στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλύπτοντας ένα μέρος των αναγκών της προετοιμασίας τους, μέσα από έσοδα που προκύπτουν από την πώληση αναμνηστικών που φέρουν την υπογραφή του Παύλου Κοντίδη και πωλούνται μέσω του www.pksailingshop.com.

«Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πλέον μπαίνω σε μια απαιτητική περίοδο προετοιμασίας με καθημερινές προπονήσεις στο νερό και στο γυμναστήριο, αλλά και αγώνες πριν το Τόκυο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που βρίσκομαι στο πρόγραμμα #TowardsTokyo καθώς κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για έναν αθλητή. Και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν προέρχεται μέσα από την πρωτοβουλία ενός άλλου αθλητή που αποτελεί και πρότυπο» δηλώνει η Νατάσα Λάππα.

Πέρα από τις Λάππα, Χριστοφόρου και Μακρή, στο πρόγραμμα μετέχουν ο ακοντιστής Πάρης Μπατζάβαλης και ο κολυμβητής Όμηρος Ζάγκας οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους επόμενους μήνες.

Σε δηλώσεις του ο εμπνευστής και δημιουργός του προγράμματος #TowardsTokyo Παύλος Κοντίδης, ανέφερε: «πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τη Νατάσα για την πρόκρισή της. Δεν μπορώ να κρύψω ότι η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς μεγαλώνει η ομάδα της ιστιοπλοΐας για το Τόκυο, όπου θα έχουμε τη μεγαλύτερη κυπριακή ομάδα ιστιοπλοΐας που είχαμε ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμα #TowardsTokyo δημιουργήθηκε για δύο λόγους: να μεγαλώσουμε την Ολυμπιακή μας ομάδα και να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση τους Αγώνες, γνωρίζοντας πόσο σημαντική αλλά και δαπανηρή είναι η προετοιμασία ενός αθλητή για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού».

Μέσω του προγράμματος θα διατεθούν περίπου 10.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών των πέντε αθλητών που επιλέγηκαν για τον πρώτο Ολυμπιακό κύκλο του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.pavloskontides.com και στο http://www.facebook.com/PavlosKontidesOfficial και αγορές προϊόντων στο www.pksailingshop.com.

Το πρόγραμμα στηρίζουν οι χορηγοί του Παύλου Κοντίδη που για το 2021 είναι η Ayia Napa Marina, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η RCB Bank, η Πετρολίνα και το Ίδρυμα Λεβέντη, ενώ υποστηρίζεται από το VITA Group.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση