ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απίθανος Τεντόγλου: Απογειώθηκε στα 8.34μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη!

Κατέκτησε την πρώτη θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας

Στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Αγώνων της Πολωνίας ανέβηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με άλμα στα 8,34μ. χάρισε 16 βαθμούς στην Εθνική μας ομάδα, κάνοντας παράλληλα και την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αυτό που έκανε σήμερα - εννοώντας το άλμα στα 8.34μ. και με κόντρα άνεμο - δεν μπορεί να το κάνει κανένας άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανα σήμερα, το 8,34 μ.. με -1,3 δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή. Είδατε ότι οι υπόλοιποι που είναι καλοί αθλητές δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε 8 μέτρα. Είμαι πολύ χαρούμενος κι έχω αυτοπεποίθηση, πάντα έχω.

Δουλεύω κάποιες λεπτομέρειες στα άλματα μου. Σήμερα βγήκε το τελευταίο άλμα καλό. Θα μπορούσα να έχω ξεκινήσει έτσι. Αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε. Είμαι ευχαριστημένος που έδωσα 16 πόντους στην ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν αγωνιστεί ήδη και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν. Πάμε, το έχουμε!

Όλοι οι αγώνες είναι χρήσιμοι. Για τα άλλα παιδιά της ομάδας αυτό μοιάζει με Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι καλή εμπειρία για τα παιδιά».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση