ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το Instagram και το TikTok είναι εκείνα που με κρατούν»

Η Σμιντ αποκάλυψε το μισθό της στον στίβο

Σε μια σημαντική αποκάλυψη που... δείχνει πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονται οι περισσότεροι αθλητές του στίβου, προέβη η Αλίσα Σμιντ.

Η εντυπωσιακή Γερμανίδα σπρίντερ, η οποία και είχε ψηφιστεί ως η πιο «σέξι αθλήτρια του κόσμου» το 2019 από αυστραλιανό περιοδικό, μετράει ήδη πολλές διακρίσεις στην χώρα της, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας φτάσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, η 24χρονη πρωταθλήτρια των 400μ., αποκάλυψε μέσω TikTok πως από την ενασχόλησή της με τον στίβο δεν της αποφέρει σχεδόν τίποτα στο οικονομικό κομμάτι, τονίζοντας πως ο πως ο βιοπορισμός της βασίζεται πλέον στα social media!

«Πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό. Αν είμαστε στην εθνική ομάδα λαμβάνουμε μόνο 700 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό που δεν αρκεί για να ζήσεις. Συχνά πληρώνουμε από την τσέπη μας επειδή έχουμε έξοδα μετακίνησης και ξενοδοχείου που δεν καλύπτονται πάντα. Είμαι ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορώ να γλυτώσω άλλη μια δουλειά μερικής απασχόλησης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμιντ.

 

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση