ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Συνεχίζει να πετάει ψηλά η Στυλιάνα Ιωαννίδου!

Με φόρα για το Πανευρωπαϊκό η 22χρονη αθλήτρια μας!

Η Στυλιάνα Ιωαννίδου επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις μετά την εντυπωσιακή περσινή χρονιά.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια του ύψους παραμένει σε τροχιά διάκρισης, έχοντας ως μεγάλο στόχο την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στην Αγγλία.

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Βαλκανικούς Αγώνες του Βόλου πριν από δύο εβδομάδες, η Ιωαννίδου ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Η νίκη της κρίθηκε στο 1.82μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, την ώρα που οι Έλενα Κουλιτσένκο και Δέσποινα Χαραλάμπους δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια ξεπέρασε και το 1.86μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ επιχείρησε να ισοφαρίσει το φετινό της κορυφαίο άλμα στο 1.91μ., χωρίς όμως να τα καταφέρει για ελάχιστα.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Δέσποινα Χαραλάμπους, ενώ τρίτη τερμάτισε η Σεριελένα Κωνσταντίνου.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση